manniakk 22 #1 Публикувано 19 Април, 2007 (Редактирано) С какъв спрей мога да пръсна колектора? Може ли обикновен или трябва да е някакъв, който издържа на температура? някакви предложения.леле, обърках секцията, нека някой да изтрие темата или да я премести явно много ми се спи... айде лека Редактирано 19 Април, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 20 Април, 2007 (Редактирано) просто искам да е черен решил съм да преминавам изцяло в черно. Черни джанти, поръчал съм черни фарове, търся черни стопове... Редактирано 20 Април, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #3 Отговорено 20 Април, 2007 ....да не са ти умрели конете,че минаваш в траур Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 20 Април, 2007 не са, но аз ги убивам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #5 Отговорено 20 Април, 2007 най-добре се замисли за прахово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 20 Април, 2007 (Редактирано) За спрей незнам, но трябва яко обезмасляване и грундиране. Имай предвид че може да пръсне масло или антифриз. Подбирай боята внимателно. Може също така да я миеш на мивката. Там пръскат с безконтактен спрей и пароструйка с високо налягане. Не мош просто така да го пръснеш. Най добре го галванизирай. Така боята се свръзва на молекулярно ниво с метала и става вечно. Праховото също е много добра идея. Редактирано 20 Април, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #7 Отговорено 20 Април, 2007 еми ше видим с спрея как става, ако не ме кефи ши го измия с кореселин и е чистак нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #8 Отговорено 21 Април, 2007 добре стана, мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 21 Април, 2007 Екстра изглежда .... пръсни и рейката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #10 Отговорено 21 Април, 2007 добре стана, мисля Супер се е получило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #11 Отговорено 21 Април, 2007 Екстра е станало. Браво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 21 Април, 2007 Мерси, и дросела ще е черен, но просто не зна дали ще ползвам този и не съм го пръснал още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове