I-BOY_STZ 12 #1 Публикувано 19 Април, 2007 Пак проблемче, съединителя ми си заминава. Има ясни признаци за това. Мислех че се е разминало ама май май не е така. Още като пробвах колата преди да я взема на 3 скорост при рязко подаване на газ, оборотите се вдигат а завалийката си пердаши със същата скорост, след което лекинко придърпва напред Един майстор наглася жилото и уж добре в началото ама като го понапъна съединителчето и приплъзва. А бе с 1 дума - за боклука. Та сега де по темата, имам приятел който е в Лондон и скоро ще си идва. Някъде из форума четох че цените там били 2 пъти по-евтини от тука. Ако има колеги запознати с пазара на резервните части ще съм им благодарен да споделят я линк, я точна информация къде мога да намеря необходимия комплект - феродов, притискателен и аксиален лагер /за лагера не съм сигурен че така се пише / не може да няма и он-лайн магазини, макар че ще е по-лесно с точен адрес на мястото в Лондон. Все си мисля че там има доста Роувърчета 200, на които ако не се лъжа моторите, а навярно и съединителите са същите.Предварително благодаря за всички отзиви, които ще имам възможността да прочета в неделя, понеже през това време ще се пускам по Черни Лом с кану Безаварийно каране, другари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #2 Отговорено 20 Април, 2007 Първо го свали и тогава пазарувай може да се окаже че ти трябва само ново феродо за 25лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове