Jump to content
da6kata

сивик ВиТиаЙ

Recommended Posts

интересува ме много, цени за сивик 5та генрация EG6 VTi говорим за хечбек '92-'95 както се подразбира от генерацията дори от чужбина или от родината и евентуално как стоят в момента нещата с акцизите мита такси и сичко защото не съм въобще наясно и ако се вкарва от чужбина трябва сам да си я докарам или има и някъв вариант със автовоз но проблема ако е от часник купена дали може и с автовоз а 2торото нещо което не ми дава мира е кои какви колко модели са оборудвани с ел. стъкла ел. огледала и регулируемо осветление в купето и как би трябвало да изглежа стандартно или в долупоказаните снимки са сменени бутоните и местата им и освен средния бътон другите два за какво са единия май е за вентилатора за водача и др си нямам и идея ето и малко снимки

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и искам да попитам за конзолата защото много често съм виждал различни и ква е разлика межу двата

този

Публикувано изображение

и този и ако може да обясните ква е разликата и зашо въобще е така

Публикувано изображение

мерси много на сички предварително

Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро гледах еднин 160 коня 93г., май че в "Аутоскаут-а" ,за 2000 евро беше обявен с вс. екстри за модела....Абе приличен-ако успееш да свалиш 100-тина ,200 евро и може да ти върже с превоза и всичко към 6-и нещо ама нз :( ,зависи.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...