da6kata 8 #1 Публикувано 19 Април, 2007 (Редактирано) интересува ме много, цени за сивик 5та генрация EG6 VTi говорим за хечбек '92-'95 както се подразбира от генерацията дори от чужбина или от родината и евентуално как стоят в момента нещата с акцизите мита такси и сичко защото не съм въобще наясно и ако се вкарва от чужбина трябва сам да си я докарам или има и някъв вариант със автовоз но проблема ако е от часник купена дали може и с автовоз а 2торото нещо което не ми дава мира е кои какви колко модели са оборудвани с ел. стъкла ел. огледала и регулируемо осветление в купето и как би трябвало да изглежа стандартно или в долупоказаните снимки са сменени бутоните и местата им и освен средния бътон другите два за какво са единия май е за вентилатора за водача и др си нямам и идея ето и малко снимки и искам да попитам за конзолата защото много често съм виждал различни и ква е разлика межу двата този и този и ако може да обясните ква е разликата и зашо въобще е така мерси много на сички предварително Редактирано 19 Април, 2007 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 21 Април, 2007 Скоро гледах еднин 160 коня 93г., май че в "Аутоскаут-а" ,за 2000 евро беше обявен с вс. екстри за модела....Абе приличен-ако успееш да свалиш 100-тина ,200 евро и може да ти върже с превоза и всичко към 6-и нещо ама нз ,зависи..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове