MonsterOOD 100 #1 Публикувано 19 Април, 2007 Здравей те, понеже съм в сверата на ИТ и това работя искам да питам и да помагам на някой колега който и той е на вътре в тази област. Идеята ми е да си размениме ICQ например и да обменяме решения демек да си помагаме че надали има някой който знае всичко. Аз съм на 410698515 StoitsevM и с радост бих помагал с всичко което знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blackw 0 #2 Отговорено 19 Април, 2007 Здравей те, понеже съм в сверата на ИТ и това работя искам да питам и да помагам на някой колега който и той е на вътре в тази област. Идеята ми е да си размениме ICQ например и да обменяме решения демек да си помагаме че надали има някой който знае всичко. Аз съм на 410698515 StoitsevM и с радост бих помагал с всичко което знам.питай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 19 Април, 2007 направете един skype чат и там да се обсъжда ... пък ние от село ще помагаме с кой,каквото може ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 19 Април, 2007 Така който иска нека ми пише направо на ICQ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 19 Април, 2007 еми и аз съм на линия ако е нещо за PHP бази данни и други такива дзверове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #6 Отговорено 19 Април, 2007 Мен може да ме питаш всичко свурзано с хардуера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blackw 0 #7 Отговорено 20 Април, 2007 еми и аз съм на линия ако е нещо за PHP бази данни и други такива дзверовеДай акъл ако знаеш как се обработва поле в mysql в името на което имаш средно тире? За php става на въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #8 Отговорено 24 Април, 2007 Вече съм и на Skype name: stoitsevm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ikurtev 9 #9 Отговорено 24 Април, 2007 добра идея, та и аз да се включа skype ikurtev. ако някой има нужда от помощ с Novell, FreeBsd, MySQL, Postfix да се обажда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 24 Април, 2007 (Редактирано) blackw: update table set `my-field`=2 where .......давайте на skype: manniakk_bg Редактирано 24 Април, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове