Jump to content
Guest maccaron

Каква Хонда да бъде?

Recommended Posts

Guest maccaron

Здравейте,в момента карам един Civic, който според думите на "хората" се държи мноого добре. Но .... нещичко не ми харесва! Имам усещането, че по начина, по който ми харесва да карам не си допадаме с колата. Не я усещам стабилна на завоите при по-висока скорост и това доста ме притеснява.Освен това 90 коня са ми малко май )))))Та мисълта ми е да си продам или заменя колето и да си купя нещо по-масивно ))) Прелюд или Акорд.Ако имате идеи - само кажетеА Civic-а е гледан добре, последните няколко пъти в сервиза на Омбре, няма нещо да не работи и т.н.май беше за друга част на форуматака че моля преместете я

Редактирано от maccaron

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

и аз имам сивик 90кс, бях изправен пред същата дилема - прелюд или акорд и намерих отговора - акорд купе!!! Супердоволен съм от избора - хем е купе като прелюда, хем с лукса на акорда :D някой ще каже че е скъпо удоволствие, но има и евтинко - продава се акорд купе преди моя модел,без драскотина, 95-96г не помня точно, всички екстри и кожа, на цената на прелюд - около 8000лв, има и автопилот, парктроник., лдж.....двигателя е 2.2 150кс, ръчни скорости, не е зле да си помислиш по тази оферта ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maccaron

започнах вече да мислясамо да видя малко снимки и ще взема да реша

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ще е с 2 врати нека е прелюд,майната не е направил най-добрия избор с тоя акорд

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ще е с 2 врати нека е прелюд,майната не е направил най-добрия избор с тоя акорд

нали си го казал това нещо на шега?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

нали си го казал това нещо на шега?
Верно кажи , че го каза на шега , защото между тея две коли няма много общи неща :rolleyes: Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе хора!!!! кфи ги вършите бе? колко сериозна тема, а Вие да вземете да ми се дрънкате сега!!Дилемата наистина е между акорд и прелюд, като за момента надделява прелюда ))))Остава само да си открия някой в прилично състояние.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

аз бих си взел Прелюд вместо Акорд външно по ме кефи :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз бих си взел Прелюд вместо Акорд външно по ме кефи ;)

и аз съм за прелюда , а що не видиш и за сивик купе даста по стабилен е от хеча :o ,а е и по мощен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...