Jump to content
4a0_s_ gLaVaTa

B16a2/3

Recommended Posts

Някои може ли да ми подскаже горе долу колко върви 5гр с големия В-Тек или поне само главата на самия двигател :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва е дифицитна стока,трудно е да се каже колко върви,въпроса е дали изоб6то 6те намери6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пък и за какво ти е само главата ? тя на д16 не става :D или ти си имаш блок ?...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4a0_s_ gLaVaTa

ами и блок нямам ама мисля 4е мойе да се пресади само "картуната" :D а дали някаде из европата ги има 4е не6то изоб6то немога да зесе4а такажа из нета или по не да ма сжетнете за ориентерова4на цена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Б16 глава е съвместима само с Б блокове(б16,б18,б20) и съответно с такива кутии от Б серия.Купи си готова кола не са занимавай или на освяткай какво то4но изка6.Да кажем оборудвана глава струва 1000 лвВТИ- от 7000лв примерно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами и блок нямам ама мисля 4е мойе да се пресади само "картуната" :o а дали някаде из европата ги има 4е не6то изоб6то немога да зесе4а такажа из нета или по не да ма сжетнете за ориентерова4на цена

Няма нужда да ходи6 по Европата ...в4ера 1 приятел се прибра от UK и докара B16A2/OBD2.Оборудван двигател без кутията + ECU. До няколко дни 6те ре6и дали 6те го продава или 6те го слага .Моторя може да се окомлектова с кутия Y21.Ta ako има6 интерес ;) 6те намери6 стоката в купува/продава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...