batkosio 15 #1 Публикувано 17 Април, 2007 Ей ги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 17 Април, 2007 Ей ги!E,те нямат крей бре ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 17 Април, 2007 E****си майката тия коли вярно нямат край ще ми се да бях ги видял на живо пьлна лудница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #4 Отговорено 17 Април, 2007 тази магистрала явно води кам рая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 17 Април, 2007 Това ако не са кадри от GumBall 3000... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 18 Април, 2007 Айде стига бе. Е тоя облак ако те застигне, ще напълниш гащите от кеф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #7 Отговорено 18 Април, 2007 Кефи ме Сивик-а дето е между тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo #8 Отговорено 18 Април, 2007 ти аи плачат за верижна катастрофа (да не дава Гостод), на колко ли ще възлизат щетите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #9 Отговорено 19 Април, 2007 ти аи плачат за верижна катастрофа (да не дава Гостод), на колко ли ще възлизат щетите?Eми няма да могат и всички застрахователи в БГ да ги платят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #10 Отговорено 20 Април, 2007 Май имаше 1 Ферари? ...или ми се е привидяло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #11 Отговорено 24 Април, 2007 Ей ги! Последната да затвори вратата P.S. Те това ако не отговаряше на външния ни дълг х 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове