Jump to content
Guest emko

Dunlop Karting Cup - Варна

Recommended Posts

Guest emko

Ето малко любопитни новини от провелото се състезание във варна и отразено във в."Авто Труд":

Публикувано изображение

а това е част от наградата...

Публикувано изображение

за повече не ми достигнаха силите и "подготовката" :blink:

Очаквайте и снимки от награждаването, където имаше и шампанско, както и при големите състезания и награждавания :blink::rant::D

П.С.: Да притежаваш S2000 и да не можеш да го караш -> тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Е няма как да не те поздрави човек. Честито и догодина нумеро уно! :blink::D:blink::rant:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Да притежаваш S2000 и да не можеш да го караш -> тук

На Мен ли го казваш :( :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:blink::D

PS: хваща ме още повече яд, като се сетя за NSX-а, Integra DC5-цата или GOLD WING-а които също имам :D, но хайде стига съм се хвалил :rant::o

Иначе - ЕВАЛА за второто място :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho
:o:(:oЕМКО :(:D:blink:ЕМКО :(:D:rant:ЕМКО :o:D:D:blink: браво бре човече ;):D :D Наздраве за победата ;):ppp Редактирано от prelude-BA4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Честито и от мене :blink::D:blink::rant: Другия път - повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Честито!Сигурно CRX-а мноо тренировки имаш... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Сигурно CRX-а мноо тренировки имаш... 

много хора ще кажат, че съм като турист с CRX-a, но не обичам да правя на колата си голям гърч. Случвало се е и яко да карам, но са били единични случаи. Обичам да си пазя колата ... :blink:Все пак я продавам.......няма да кажа, че съм я карам само на RedLine и съм летял ниско по пътя :blink::D(бъзик разбира се)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Ха ЧЕСТИТОООМНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ :o)значи си отмастил за мен :D))Аз в софия завърших 4-ти (квалификациите 2ри) на старта имаше фалстарт на първия - не повториха стартапосле 3ма ме избутаха (много мразя да ме блъскат :rant: )и така от 6-то място ми стигнаха силите само за четвърто :blink:БРАВО ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!!ПС аз мисля на 28-ми ако да скокна до пловдив за 3тия кръг :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

ХВАЛА НА ТАКИВи ЛЮДЕ :D:blink::o:(:blink::rant::DКакво ще кажете да сформираме един HONDA-ТЕАМ и да се пуснем в квалификациите за състезанието на "Лаута" в Пловдив ?!?

Редактирано от Rebel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

ИСКАМ И АЗ! Колкото и невероятен шофьор да съм , колкото и добре да карам не мога да се съревновавам с тези които са с 20 - 30 кг. под мойта категория! Трябва да има категорий! Аз съм 100 кг. и това неможе да отлепи но правите и на старта! Дори и на зовой ме изхвърля повече отколкото по - лекичките! Да не говорим , че се чувствам като в тоалетна чиния зазаврян на две! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Представям си само ако караше NSX трябваше сигурно в Ф1 да се пуснеш :blink: БРАВО е та тва е ПИЧ :D един да на отсрами, ся в неделя е в Севлиево е кръга от световното по мотокрос - ако може и аз с тях да се пусна и кат колегата -първи да не е ама втори :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Ами то маи не е достъпно за всичкипоне в София беше с покани аз бях журналист :rant:)))и във Варна е било така (понеже ми изпратиха покана)

Абе ако тря'а и на дЖУРНАЛИСТИ ш'са напра'им, щом е за идеята :D:(:D:blink::D:blink::o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

... ся в неделя е в Севлиево е кръга от световното по мотокрос - ако може и аз с тях да се пусна и кат колегата -първи да не е ама втори  :(

Аз съм от Севлиево и в момента даже съм си тук. Освен световното по мотокрос ще има и рокерски събор, на който се очаква да присъстват над 2000 (две хиляди) мотористи :o По принцип мислех в събота да се връщам към София, но ако има Хондаджии, които ще дойдат за шоуто, може да си остана :o Аз не съм голям фен на мотокроса, ама рокерите ще направят шоу :o Тази вечер ще забива група Ватикана, а утре вечер група Епизод :ppp Утре през деня ще има гонки на пътя близо до мотополигона, където ще се гонкат рокери в 5 категории :(:D:D ...абе не че правя реклама, ама май ще има какво да се види :(:rant::D:blink: П.С> Рабел ти няма ли да си тук с твоето двуколесно Хонде?! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Още една нова Хонда в клуба ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А това е занимание през свободното време:

Публикувано изображение

и после на скарата :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

От де си ги купувате тия макети? ;) Аз колко съм търсил макет на CRX 2gen е няма и няма :huh: Сямо разни варбурзи ама с цялата им гама а ХОНДА няма :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

ЕМКООООООООООООООООО ГОЛЯМ СИ ДАВАИ САМО ТАКА В СА6ТИЯ ДУХ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

няма отърване от тея хонди....

Публикувано изображение

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Верно, аз си колекционирам моделчета, но Хонда имам само 1 С2000 никаде не мога да намеря нищо друго (в БГ)...иначе общо имам над 250:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
MIYAMOTO , ако намериш моделче на 2gen CRX, направо ми взимай едно и на мен ( метално, пластмасово, все тая).... плащам двойно + транспорта!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...