Jump to content
Guest petrakiev

размер на гуми

Recommended Posts

Guest petrakiev
;) Момчета, понеже Микрата е с гуми размер по книжка 175/60/13 а се оказва че в БГ такива гуми няма ;) та въпроса ни е каква разлика е нормално да даваат гумите в километри ? на 100 примерно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Имаше няколко теми по-този въпрос и линкове вътре с много полезна инф. и калкулатори.Защото не е само в сметки отклонението! От гума до гума ........!Но отклонението не е голямо ! Около 4-6 км. в час при 100 км.спрямо действително движение! В твоят случай на 175/70/13 като качиш, сочи 100 а е към 104км. Но все още немога да си обясня различното показание на скоростомера при 7200 об. в мин на различните гуми при мен! В една тема бях написъл колко сочи при едните и другите гуми ама трябва да е абсолютно еднакво по- показания! Сигурно аз съм сбъркал или по-скоро на различни обороти ми е изкл. колата по някакви причини щот нямам оборотомер за да видя! И без гуми при 7200 трябва да е същото като с гуми от фадрома. А действителната скорост вече ясно , че ще се промени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

:o Момчета, понеже Микрата е с гуми размер по книжка 175/60/13 а се оказва че в БГ такива гуми няма  :( та въпроса ни е каква разлика е нормално да даваат гумите в километри ? на 100 примерно

При моята по каталог са 185x70x13 а сега съм с 195x50x15 и малко се оказа, че скоростомера лъже с около 14 километра или толкова точно отчете радара, като ме засякоха => 5 лева за чичко полицай :blink::D:D:rant::Dп.п забравих да кажа, че това при мен беше при 60 километра в час по скоростомер :blink: реално според радара съм се движил с 74 км/ч Редактирано от prelude-BA4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Ебаси! човече, при мен се получи точно същата разлика в показанието на скоростомера ми и радара на куките....имаше обаче една малка подробност- времето в което е направено засичането и времето ,което показваше часовника на радара се разминаваха с 4 минути. което идва да покаже , че най вероятно просто са ме изрекетирали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
:cool:То калколаторчета много, ама някои да ми каже колко е нормално да ми е отклонението от 100 км - 5 или 6 километра дали е много ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Както си пише и при калкулатора, че трябва да се стремиш да е възможно най-малко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...