dimy 24 #1 Публикувано 15 Април, 2007 та понеже не съм на ясно , днес ходих да си замеря колата от 3-4 старта , най -добро време показа 17.78сек за 400м та въпроса ми е дали тва е добре за кола 105 коня или е многа зле държа да подчертая , че за първи път се пускам на божурище и вобще преди тва не съм я пробвал на 400м и не съм много добър май в старта п.п. абе що всичко на всичко имаше 4 хонди две 5-та хеч дето вобще не се пуснаха , мойта и едно джасче дето показа добро време , а и накрая се разминах с един тайп Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #2 Отговорено 15 Април, 2007 бате моита е 1.3 и 75 коня и давам 18.80 а може о по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #3 Отговорено 15 Април, 2007 Ами не знам как седят нещата на Божурище, но аз моята съм я мерил и съм давал 17.2 - двигатля е д15б7 - 101 коня но сигурно вече доста от тях в заслужена пенсия защото е на 330000 км . Може и по добре но засега е малко осакатена след като брат ми сложи само гърне без да смени цялата генерация. Колегата NCN с D14A1 даде 16.3. Измерванията са правени с Driftbox който е на базата на GPS и доста точен - мери скорост с точност до 0.1 км/час и приема сигнал от 6-7 сателита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwater #4 Отговорено 15 Април, 2007 времето ти е много добро защото на Божура има наклон и времената не са точни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 15 Април, 2007 времето ти е много добро защото на Божура има наклон и времената не са точни.Освен това тоя цимен е като шкурка, и сцеплението на гумите е нечовешко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #6 Отговорено 15 Април, 2007 Според мен пистата на Божура е трагична Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TRERAME 0 #7 Отговорено 15 Април, 2007 Според мен пистата на Божура е трагичнаДаже много трагична! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #8 Отговорено 16 Април, 2007 бате моита е 1.3 и 75 коня и давам 18.80 а може о по добреколата ти е с 200 кила отдолу ,а колегата както каза не може да тръгва и пак е със секунда от долу ... времето е екстра според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #9 Отговорено 16 Април, 2007 Много си е добро времето. Моя CRX дето е доста по-лек най доброто му време там беше 17.011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #10 Отговорено 16 Април, 2007 аз с моито 1.3 давам 18.00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #11 Отговорено 17 Април, 2007 аз с моито 1.3 давам 18.00 е кажи с 1.5-цата колко даваш де .Онзи ден в събота беше отврат вятър и дадох 19 .дорева ми се ама то си е 1.3,вярно че с кофти гуми(щом и на 2ра въртя доста)и с кофти бензин,ама то оправдания много.А имаше и други 5та ген,що не ги пуснахте бе колеги?тъкмо щехме да сравняваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #12 Отговорено 17 Април, 2007 Някой може ли да каже кога са тези съревнования на Божурище че и аз да дойда да пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #13 Отговорено 17 Април, 2007 (Редактирано) значи апаранурата я изкарват събота и неделя след 13 часа , входа е 2 лв тази неделя е състезавието Редактирано 17 Април, 2007 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове