Jump to content
honda_lv

Искам някой да ме повози

Recommended Posts

една е сивата стрела ;) аз даже имах честа да се повозя на нея и ми беше многооо хубаво ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля да скачам с бънджи и се чуда дали някой ще ме повози на хонда дето мога да изпитам същото :cool: ако се намери такъв евалата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_lv

мисля да скачам с бънджи и се чуда дали някой ще ме повози на хонда дето мога да изпитам същото :) ако се намери такъв евалата :)

Тук вече повече май зависи от шофьора :D. Не съм скачал с бънджи , но там все си мисля ,че поне вярваш че няма да умреш. Докато в кола може и да не вярваш :D ... даже няма нужда да е Хонда :D.Иначе ако гониш същото усещане - скочи с бънджи заедно с хондата :D
тва е интересно като вариант да скоча с Хондата ама няма да съм сигурен дали ще издържи въжето и не ми се пробва иначе интересно предложение и все още си търса някой да ме вози на хонда че съм малко :) по тази марка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесах си хондата на едно момче от Хаджи димитър е ако не се лъжа защото съм я виждал много пъти там една мн направена бяла със спойлери и един голям цял стоп отзад.... Колега моля те повози ме :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесах си хондата на едно момче от Хаджи димитър е ако не се лъжа защото съм я виждал много пъти там една мн направена бяла със спойлери и един голям цял стоп отзад.... Колега моля те повози ме

На мен това ми звучи малко като CRX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесах си хондата на едно момче от Хаджи димитър е ако не се лъжа защото съм я виждал много пъти там една мн направена бяла със спойлери и един голям цял стоп отзад.... Колега моля те повози ме

На мен това ми звучи малко като CRX
дам тва съм пропуснал да спомена но туко що разбрах че я е продал (поне така ми казаха)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Болестта не е обхванала само теб honda_lv! :dry: Honda ruleZzZzzzz :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз си мислех че е Хонда Любов. :rolleyes::dry:

Болестта не е обхванала само теб honda_lv! Honda ruleZzZzzzz

Да те повозим и теб малко. :) Като гледам си се ориентирал правилно кой е форума. ;) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако някой ден се окажеш на Калояново по време на аматьорския шампионат, бих те повозил няколко обиколки... особено ако със сликове, ще се видиш в приключение, повярвай ми ;)Мани ги тия Рексове бе ;) (казала лисицата и си тръгнала... ;) )

ИЕЕЕПААА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...