Guest Road®aceR #1 Публикувано 15 Април, 2007 Мой, жив и здрав и тая година валовете да се умножат по 2 ! Чакам те днес да почерпиш ина лимуната ! ....нека и останалите 2 колеги да се чувстват поздравени ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 15 Април, 2007 честито и от мен. и да пиете умерено ей вижте и ушичките как са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #3 Отговорено 15 Април, 2007 и от мен честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 15 Април, 2007 Айде бате честито и от мен да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 15 Април, 2007 честито, жив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
billabong_honda 0 #6 Отговорено 15 Април, 2007 честито бате,йиж и здрав да си ,весело изкарване честито бате,йиж и здрав да си ,весело изкарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #7 Отговорено 15 Април, 2007 И от мен честито. Таз година булка, до година люлка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 15 Април, 2007 Ч.Р.Д. вееее,айде да си жив и здрав.Знам ти аз мечтата напоследък - зарибих те по малкия шмиргел.... .Ми пожелавам ти да ти се сбъдне.То сега при тоя порой от обяви "продавам ЦРХ" не е като едно време да няма.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове