bojo_789 1 #1 Публикувано 25 Февруари, 2018 Здравейте колеги! При проверка на VIN номера в този сайт http://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html ми излиза, че трябва да се подменят следните неща: 07ym civic vin plate check fuel lid does not open Доколкото разбирам едното е свързано с вин номера под предното стъкло,а другото с капачката за горивото. Действително имам проблем с капачката за горивото - веднъж се отваря нормално, друг път заяжда и трябва няколко пъти да дръпна лостчето, за да се отвори. Искам да ви попитам някой ходил ли е за подмяна на тези неща и на какъв принцип става? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #2 Отговорено 26 Февруари, 2018 Здравей, И аз го имах този проблем, до колкото успях да разбера, идваше от факта, че прекалено много бях разтворил черната пластинка на която се заключва капачката. Защото в нормално състояние, както си беше, можеше да се отваря директно от вън, просто като бръкнеш с нокът... и затова я разтворих да избегна това. от там се получава и това с не отварянето. Та иска малко да се заиграеш как точно да нагласиш въпросната пластина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове