Jump to content
Guest Mark Antoniy

Горни шарнири

Recommended Posts

Guest Mark Antoniy

Значи , разбивам 3 чифта горни шарнири на сивика ми за 50 000 км.Нека сподели някой наблюдения ако има над някакви, които е слагал и е доволен! Значи на акорд след 90` шарнира е същият. Има такива носачи на сивика, които не позволяват смяна, а трябва цял носач! Е аз съм със сменяеми шарнири ама .....! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

няма сми ;) заглавието на темата ти е и отговора на въпроса ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Рециклирай Братле, рециклирай - там е истината

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Да ама се издупва тенекето с времето отгоре и пак дава луфт ;) Аз ги рециклирам с чука отгоре и грес вътре! Още 3-5000 км помага!Иначе, мерси за съдействието! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Нека , който знае къде рециклират , да драсне някой друг контакт!Мисля , че на всеки ще му е от полза!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Нека , който знае къде рециклират , да драсне някой друг контакт!Мисля , че на всеки ще му е от полза!

Има един човек който много хубаво се справя с работата. Иван се нарича, някога е бил инструктор и има барака някъде на изхода от София посока Пловдив на околовръсното (имай предвид, че това са мои спомени от 1999 година, когато още карах Митсубиши и съм го карал там за ремонт). Та човека ми рециклира шарнирчетата отпред и ... с рециклирани шарнири, колата мина около 20 000 км, и после така си я продадох без да бяха мръднали. Аз сега ще карам и прелюда там, ама ще трябва да си отделя 2 дни поне да обикалям за да го намеря къде е. Последното, което си спомням беше, че ламаринената барака беше с жълти надписи отпред "Стругарски услуги, реставрация на шарнирни болтове, ремонт на диференциали, глави и др." . По последни мой спомени фирмата се казваше ЕТ "Ито - Иван Николов". Дано съм ти бил полезен и да си свършиш работа, но пак ти казвам - това са спомени от преди 5 години ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Близо е до мен.Определено е вариант рециклирането.Изкарват 3 пъти повече от тайванските боклуци.Даже е за предпочитане ,защото на тайванските носачи втулките на рамената дето се закрепват към купето са много скапани и ако не се разтропа шарнира се разтропват те.При рециклирането запазваш оригиналните втулки,а те са практически вечни.Това е сериозна фирма и не ги рециклират с удар с чука.Цената е 25-30 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Омбре, дай адрес и телефон, че нещо и аз се заинтересувах ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Омбре, дай адрес и телефон, че нещо и аз се заинтересувах ;)

"Жизет" ЕООД - СОФИЯтел. 74-31-06, 74-31-62, 77-01-82088 875-62-20, 088 855-70-77088 823-14-87, 048 94-74-17ФАКС 778582Работно време: 9 - 18 ч. от понеделник до петъкнамира се до окръжна болница - Младост 1 ходи се с Тролей 8 ако колата не е в движение ;))))Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Мисля че не е много добра идеята да се рециклира горен шарнир,защото точно на това окачване шарнира хем се чупи настрани хем се върти около оста си при завой.Когато е износен,ябълката на шарнира става елипса и като се напълни с пластмасата под налягане не може да се завърти около оста си и се усуква болта когато завиваш.След известно време/бързо става/се чупи точно преди резбата болта и стават бели.Знам за два случая на счупени рециклирани болтове.Мога да ви запозная и с единия от колегите.Влезе в канавката !При Андрей в КСД на бул. - Г.М.Димитров има турски които карат доста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Маля те, обясни ми точно къде е Андрей.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Точно срешу сградата на Мултигруп,а тя е малко по надолу от Софавто.Срещу Мултигруп от другата страна на улицата има един дълъг блок.В блока отдолу от към улицата има магазин за японски авточасти.До него са магазини на Bosch и JVC.Бул.Г.М.Димитров30лв.е единия мисля.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...