rstefanov 1 #1 Публикувано 13 Февруари, 2018 (Редактирано) Здравейте, Може ли някой запознат да даде съвет как да диагностицирам проблем с габаритите - десният не свети? Късите и дългите работят нормално. До колкото разбрах от схемата за бушоните няма отделен за габарити? Може би да измеря тока да видя дали стига, но не мога да се ориентирам кой кабел е за габарита? Благодаря предварително! Редактирано 13 Февруари, 2018 от rstefanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyLinE09 0 #2 Отговорено 6 Март, 2018 Ако преден и заден десен габарит не светят, виж някъде да няма някоя оголена жичка, която да се докосва в ламарината и да прави късо. Също погледни и крушките дали всичко е наред и ги поизчисти, защото понякога от мръсотията пречи на крушката да се докосне до фасунката. Дано съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyLinE09 0 #3 Отговорено 6 Март, 2018 А относно кабела мисля че е само един, защото крушката е само една, но не съм напълно сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове