Jump to content
Nikolay

Srs Airbags - ремонт

Recommended Posts

Искам да си сменя airbags или по-точно да сложа такива там, където някога е имало, а сега има просто пълнеж и кожа отгоре :) Гледам по e-bay че за около 200 лв могат да се намерят втора ръка двете възглавници и SRS модула. Доколкото разбирам това е всичко необходимо за смяната. Имам възможност да ми ги доставят, така че ако е само това, мисля, че си заслужава заради сигурността. Искам да питам дали име нещо, което пропускам и по принцип, колко приблизително струва такава смяна у нас - труд и части.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,мисля че колана на 90% ти върши същата работа :) Ама ако наистина ти се дават пари за това питаи в някои сервиз мисля,че друго не ти трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

също така мисля че възглавниците имат гаранция от десетина години, след това я работи я не. незнам дали е достатъчно да се подменят патрони и каквото е необходимо, но да знаеш че със стари възглавници е като да си без такива :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,мисля че колана на 90% ти върши същата работа :cool: Ама ако наистина ти се дават пари за това питаи в някои сервиз мисля,че друго не ти трябва

Не съм съгласен! Преди 6 месеца възглавниците ми спасиха живота и за това смисъла е огромен. Може в 90 % колана да те спаси, но какво правим с останалите 10 %. Това не е просто статистика и с човешкият живот шега не бива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Като си купиш новата възглавница се връзва към автомобила и се тества системата като всяка една електронна система,с тая ралика,че в системния модул се е записал краша и трябва да се изтрие иначе еърбъга няма да се задейства.Гарионционно системния модул не се трие ,а се подменя с нов,понеже краш-сензорите са за еднократна употреба и е абсолютно забранено повторното им ползване.Естествено в БГ тия забрани се игнорират.Всеки колега ,който се занимава с превъртане на километражи и разкодиране на касетофони може да ти изтрие паметта от системния модул и да си го ползваш пак.цената на услугата е около 200 лв с монтажа на възглавницата.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...