Jump to content
Guest samurai

за всички знаещи

Recommended Posts

Guest samurai

значи интересува ме прелюд производство 89г 1.8 мотор какви кончета е и надеждна ли е колицата? благодаря ви предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

1.8 литров мотор (ET мотора: 1.8 12V SOHC, карбуратор - 105 коня) се е предлагал за ПРЕЛЮД 2-а генерация, която е модел 1982-а до 1987-а година. Това:

прелюд производство 89г

.... значи Прелюд 3-а генерация (1987-1992) което е по-новия модел ;) и за него НЕ се е предлагал 1.8 литров мотор ;) Уточни за какво точно става дума. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

значи интересува ме прелюд производство 89г 1.8 мотор

Значи точно такова животно НЯМА (както каза колегата ADH-Honda)Това, че в талона и пише дата на първа регистрация 1989 не означава че колата е тази година.На моята като дата на първа регистрация например пише 1995 ама си е 89 ;) Ако става въпрос за тази количка :

Публикувано изображение

това е прелюдче 2-ра генерация произвеждана до 87-ма година. Колата е оборудвана с 1.8 EX (101 PS) двигател (или поне ката пише тук) Незнам, аз като пристрастен бих казал, че колата е с уникално здрав мотор. Абе перфектен тинейджърски автомобил. Адски комфортна за пътуване от 2-ма 3-ма човека най много. Така е защото отзад е кошмарно тясна.

Ето малко информация онтонсо двигателя на 2-ра генерация тук

а това е сайт посветен изцял на втората генерация прелюд тук

А това е снимка на двигателя на прелюд 2-ра генерация ;)

Публикувано изображение

Надявам се да съм бил полезен и наистина това да е автомобила, за когото питаш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest samurai

zna4i sra6no mnogo vze da mi haresva tozi sait,pi4ove tuk naistina ste trepa4.o6te ne sam si zadal vaprosa i ve4e ste mi kazali otgovora mersi za informaciata mnogo mi pomagate naistina ne vqrvah da ima takiva uslujlivi hora

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

zna4i sra6no mnogo vze da mi haresva tozi sait,pi4ove tuk naistina ste trepa4.o6te ne sam si zadal vaprosa i ve4e ste mi kazali otgovora mersi za informaciata mnogo mi pomagate naistina ne vqrvah da ima takiva uslujlivi hora

ДА !!!!!!!!!!!! НАИСТИНА Е ТАКА !!!!!!!!!!! НЕ Е КАТО В тунинг.бг , САМО ПСУВНИ И ДРЪГНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! И АЗ СЪМ МНОГО МЕРСИ НА НЯКОЙ ХОРИЦА ТУКА !!!!!!!!!!!!СОРИ МНОГО ЗА ;)!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest veeni

а 2-ра генерация 1.8 с два карбуратора има ли с 136 конски сили или си е измама

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

а 2-ра генерация 1.8 с два карбуратора има ли с 136 конски сили или си е измама

AutoData казва че е само 1 тип 1,8 мотр, който е 105 кс @5500 rpm. Понякога има грешки, ама да пропуснат цял мотор при това с 31 кс по мощен - не ми се вярва :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest veeni

мерси значи са ме подхлъзнали исках бегачка а то 105 коня като слезеш от 182к.с. а да знаете някоя скоростна кутия да се продава за този модел или евентуално заменима ли е с друг модел на хонда

Редактирано от veeni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...