manniakk 22 #1 Публикувано 12 Април, 2007 Тъпите крушки които осветяват таблото от горе се ебават нещо. Някой знае ли как се вадят от цокъла или са си така. Дали продават такива или трябва с поръчка.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 12 Април, 2007 до там стигам без проблем. Проблема е следния. 2те крушки са в едни черни цокълчета. Пробвах да я дръпна и да излезе но не иска а ме е страх да дръпна по силно. Ако крушките излизат от черния цокъл ОК. обаче ако не излизат едната е вързана с кабел за една от големите крушки отзад. И затова се чуда дали се махат от черния цокъл или си вървят с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xakera 0 #3 Отговорено 13 Април, 2007 (Редактирано) до там стигам без проблем. Проблема е следния. 2те крушки са в едни черни цокълчета. Пробвах да я дръпна и да излезе но не иска а ме е страх да дръпна по силно. Ако крушките излизат от черния цокъл ОК. обаче ако не излизат едната е вързана с кабел за една от големите крушки отзад. И затова се чуда дали се махат от черния цокъл или си вървят с него до там стигам без проблем. Проблема е следния. 2те крушки са в едни черни цокълчета. Пробвах да я дръпна и да излезе но не иска а ме е страх да дръпна по силно. Ако крушките излизат от черния цокъл ОК. обаче ако не излизат едната е вързана с кабел за една от големите крушки отзад. И затова се чуда дали се махат от черния цокъл или си вървят с негоколега тези малките крушки ce prodavat с цокъла Редактирано 13 Април, 2007 от xakera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 13 Април, 2007 (Редактирано) до там стигам без проблем. Проблема е следния. 2те крушки са в едни черни цокълчета. Пробвах да я дръпна и да излезе но не иска а ме е страх да дръпна по силно. Ако крушките излизат от черния цокъл ОК. обаче ако не излизат едната е вързана с кабел за една от големите крушки отзад. И затова се чуда дали се махат от черния цокъл или си вървят с него\Хвърли им хляб да не те ухапят тея кру6ки И малката и голямата си излизат от 4ерните цокли,дърпай смело Редактирано 13 Април, 2007 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 13 Април, 2007 ей пак ме спасихте. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 16 Април, 2007 този път ми изгоря крушка зад таблото... То като погледнах сичките са почернели. Някой знае ли къде продават защото в този магазин в които зех предните немаше такива.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carlos 0 #7 Отговорено 17 Април, 2007 Има 2 начина :1 мързелив - отвиваш 2та болта отгоре които държат пластмасата. След това я изкарваш леко отгоре -> отдолу все още се държи на 2 щипки. Ако си държиш на колата сваляш панела който е под волана и виждаш за какво става въпрос .... внимателно дърпаш и едновременно буташ отзад щипките за да няма излишни инциденти от много дърпане /иначе сигурно и с дърпане само можеш да минеш/.След като махнеш пластмасата имаш достъп до въпросните крушки. Все пак препоръчвам да преминеш към вариант 2 , който включва :2 - развиваш уредите /4 болта/ и тогава вече много лесно се махат цокълчетата.Бате, я кажи на 6-та ген. има ли лампи да осветяват таблото на позицийте на парното или няма .Аз ли съм,не съм ли?И как се сменят или инфо за типа им Па и сега си ми паднал,па да те питам-имам проблем със парното:вентилатора върти а не духа в жалузите на таблото,а степените си му работят и 4-те.Сменям клапите със коп4етата,клапите отдолу се местят ама от жалузуте-едно и съ6то-духа едва,едва.Имам 4увство 4е или има запу6ено някъде между вентилатора и клапите или вси4ки клапи са отворени.Или имам много,ама много запу6ен филтър(може би поленов) и тои трябва да е някъде между вентилатора и клапите 6тото е едно и су6то дали сму4е от купето или от вън.Купето е EJ8.Предварително ти благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 17 Април, 2007 ако си без клима филтъра е под жабката... А относно осветлението, да има си, може да са изгоряли крушки или бушон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 17 Април, 2007 Бате, я кажи на 6-та ген. има ли лампи да осветяват таблото на позицийте на парното или няма .Аз ли съм,не съм ли?И как се сменят или инфо за типа им Па и сега си ми паднал,па да те питам-имам проблем със парното:вентилатора върти а не духа в жалузите на таблото,а степените си м Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 18 Април, 2007 е дай да видиме. от къде си взел диод който разсейва светлината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #11 Отговорено 18 Април, 2007 (Редактирано) Ок, ще гледам да направя снимки .Иначе светлинките от ей тая фирма : http://led-bg.com/.Работата реално пак не е много проста , защото с по едно диодче на мястото на крушка не се осветява перфектно равномерно /става въпрос при климат контрола ... иначе при бутоните с 1 е предостатъчно/. Но с малко майсторлък се прави пак да влиза в цокъла на крушката , така че ако някой ден решите да може да го извадите и да набухате умрели крушки ... Интервенцията е напълно обратима , без никакви промени по японското творение . Редактирано 18 Април, 2007 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #12 Отговорено 18 Април, 2007 тази фирма предлага доста интересни решения които могат да се използват вместо неони под купето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #13 Отговорено 21 Април, 2007 Снимах най-после Само че на тъмно просто фотото не може да снима добре и малко мазало изглежда ....на живо не е толкова ярко и размазано и е равномерно.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #14 Отговорено 21 Април, 2007 яко е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #15 Отговорено 21 Април, 2007 яко еАбе ако дойдеш на някоя среща /на ЕКО , че месечните са по светло/ ще си ти покажа на живо. Така е калпаво малко . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #16 Отговорено 21 Април, 2007 еми ше скокна вторник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове