Jump to content
Guest Big Boss

За днешната среща в София

Recommended Posts

Guest Big Boss

Днес в 13.00 часа в София на полигона на КАТ в Студентски град се състоя среща на три Японски клуба за автомобили-Honda,Nissan i Mitsubishi.Сбирката премина в прекрасни приятелски взаимоотношения.Размениха се полезни идеи и се дадоха безценни съвети и мнения от хора с много опит.Всички присъстващи бяха добронамерени и дружелюбни.Надяваме се ,че занапред ще станеме истински добри приятели!!!Сърдечни поздрави от фенkлуб Мицубиши-СУПЕР СТЕ!!!Адресът на нашият фен клуб www.mitsubishibg.comВинаги сте добре дошли!!!

Редактирано от Big Boss

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Здрасти и от мен ;) Макар и полуорганизирана и полуспонтанна срещата днес беше готина.Всеки клуб (Honda, Nissan, Mitsubishi) си има своите фенове и своята идентичност (и трябва да я запазва такава, според мен) но това, че има такива friendly отношения и толкова fun на такива събития може само да ме радва...Най-сетне му намерихме достоен съперник на Darkosy и неговия Civic VTEC да не финишира човека всеки път така самотен далеч от останалите ;) btw Дори си имахме и специални гости с една беличка Opel Astra (е, имаше си и надпис POLICE на нея ;) ) , ама нли накрая всичко беше ОК.P.S. Много sorry, Darkosy, Mark Antoniy & co, че ви загубихме накрая по пътя, но никой от нас не знаеше посоката и всички следвахме Jamie, а пък той човека решил, че вие нямало да идвате (за което ще бъде строго порицан)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

P.S. И още веднъж - поздравления към Клуб Хонда, за това, че е най-организирания, с най-много фенове и с най-колоритни сбирки (дори вече и Национални ;) ) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Наистина е хубаво че се сабираме тако,НО да престанем с постоянните дразги и да го направим и да ПРОДАЛЖИМ да го правим както трябва.

Помислете и си представете какво може да ни даде един наистина истински FEN CLUB.

Незнам каде е проблема???Май доста от нас искат да видят парво някакви облаги?(нищо лично кам никого).

"Кой каквото на каквото си постеле,на това ще си легне" !!!

Дайте парво да си оправим преди да легнем за да ни е удобно после!?!?!?!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Ще си викаме ли? ;)

А де бяха дрязгите и личните облаги ? А Омбре къде се изнесе рано-рано от полигона ?А къде бяха 90% от Хонда членовете ?Въпроси. Май най-добре точно тези да останат без отговор :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ами аз не съм забелязал официално да сме се съгласявали за среща. Някой казал ден преди деня, че ще се среща и отишъл на полигона. И сега какво, ще си държим сметка, че не всеки го е прочел и видял и не е отишъл ли?Доколкото съм забелязал, когато официално се съгласим за среща, това става поне седмица преди датата, пуска се важна тема най-отгоре, големи червени букви, карта и т.н. Иначе сме сводобна държава и всеки може да прави каквото намери за добре в почивните си дни. И никой няма право да му държи сметка за това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Ами аз не съм забелязал официално да сме се съгласявали за среща. Някой казал ден преди деня, че ще се среща и отишъл на полигона. И сега какво, ще си държим сметка, че не всеки го е прочел и видял и не е отишъл ли?Доколкото съм забелязал, когато официално се съгласим за среща, това става поне седмица преди датата, пуска се важна тема най-отгоре, големи червени букви, карта и т.н. Иначе сме сводобна държава и всеки може да прави каквото намери за добре в почивните си дни. И никой няма право да му държи сметка за това.

Официално ?С големи червени букви - като тия горе ?Малко е в разрез с декларацията за свобода и независимост, не мислиш ли ?Аз мисля че нещата започнаха да си смърдят. Мисля и че вчера бях на Нисан, а не на Хонда сбирка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Който е бил на сбирка на нисан, да държи сметка за неприсъствие на нисанските фенклубари, а не на хондовите. А който иска да си говори лично с мен, да използва личните съобщения или мейл, а да не тормози останалите, които четат този форум, с глупостите си. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

декларацията за свобода и независимост, не мислиш ли ?

Tи подписал ли си я? ;) Аз не съм и нямам такова намерение ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...