batdan 0 #1 Публикувано 10 Април, 2007 imam problem s indikaziata na podgreva.kato dam na kontakt isgasva sled 2 sek.a sled 5 sekundi sled sapalvane pak svetva.proveril sum sve6tite-nared sa.komputara ne dava gre6ka,,ili dava neposnata gre6ka,,pravil sum niakolko diagnostiki na rasli4ni servizi.v knigkata na honda pi6e 4e tasi indikazia,moge da e ako imam sapu6en katalisator,mahnah go i pak su6toto.dvigateia e 1.7 ctdi.ako niakoi ima idea da pi6e.blagodaria p.p sled kato svetne podgreva sve6tite spirat deistvie Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 10 Април, 2007 Първо, ще те помоля да пишеш на кирилица. После, за съжаление в клуба това е рядко срещан мотор - все още, така че надали ще изкокне някой с подобен проблем и решение. После, тези няколко сервиза, за които спомена, че си посещавал, включват ли някой Хонда сервиз (не че са много за препоръчване де, ама за специфични работи, като тази ...) или още по-добре, ако си от София - да минеш да те види Омбре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batdan 0 #3 Отговорено 10 Април, 2007 Първо, ще те помоля да пишеш на кирилица. После, за съжаление в клуба това е рядко срещан мотор - все още, така че надали ще изкокне някой с подобен проблем и решение. После, тези няколко сервиза, за които спомена, че си посещавал, включват ли някой Хонда сервиз (не че са много за препоръчване де, ама за специфични работи, като тази ...) или още по-добре, ако си от София - да минеш да те види Омбре.от варна съм.сега подгрева.ми светва след около 30-45 сек.незнам дали има нещо общо с махането на катализатора.и пак не изгасва.ходих и в хонда .и от там вдигат рамене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове