Ivu 0 #1 Публикувано 9 Април, 2007 (Редактирано) Проблема се състои в това, че задният ляв прозорец се смъква надолу, но нагоре - не Дайте идея какъв точно е проблема, дали е за смяна моторчето или има някакво прекъсване по кабеляците във веригата? При другите стъкла няма никакви проблеми. Редактирано 9 Април, 2007 от Ivu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #2 Отговорено 10 Април, 2007 Проблема се състои в това, че задният ляв прозорец се смъква надолу, но нагоре - не Дайте идея какъв точно е проблема, дали е за смяна моторчето или има някакво прекъсване по кабеляците във веригата? При другите стъкла няма никакви проблеми. здрастиспоред мен щом се спуска надолу а не се качва - не е моторчето - сигурен съм - като свалиш кората отвътре сигурно има някоя разпоена жичка - аз имах същия проблем на сивика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #3 Отговорено 10 Април, 2007 Мерси за отговора, но се оправих. Оказа се, че 1 бушон не прави добър контакт... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове