lubezen 10 #1 Публикувано 17 Септември, 2017 Здравейте Колеги. Имам следния проблем. Когато отключа колата, плафона вътре светва, но като отворя вратата изгасва. Става въпрос за средно положение на копчето. Иначе във включено положение си свети постоянно. Моля за помощ. Предварително благодаря, Поздрави, Любо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #2 Отговорено 18 Септември, 2017 Погледни как са ти кабелите в буксата към шофьорската врата. Има кабели, които се водят, че са за плафоните, а въпросната букса им е слабо място. https://honda-tech.com/forums/honda-element-cr-v-156/damn-door-hinge-wires-broke-3143803/#post48780416 GRN/RED (CEILING LIGHT) LT GRN/RED (CEILING LIGHT) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #3 Отговорено 19 Септември, 2017 При мен е по същият начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubezen 10 #4 Отговорено 22 Ноември, 2017 Оправих кабелите на вратата, плафона продължава да си гасне като отворя вратата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pashaliiski 0 #5 Отговорено 30 Ноември, 2017 (Редактирано) Датчика под бравата. На мен той ми прави проблем. Движи го с ръка при отворена врата да видиш дали ще прави същото както като отваряш. Редактирано 30 Ноември, 2017 от Pashaliiski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове