HoNdA fEn 5 #1 Публикувано 8 Април, 2007 (Редактирано) здравейте на всички.имам 1 проблемче.В кат не искат да ми регистрират колата тъй като номерата на рамата не съответсват на тези в талона.КАТ установи че колата не е крадена но се прават и не исакт да я регистрират а ч път вече е регистрирана но сега искам да мине пак за да моха да я продам и да си купа мечтаната хонда.Някой да може да помогне с нещо или да има някаква идея?Мерси предварително Редактирано 8 Април, 2007 от HoNdA fEn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 8 Април, 2007 в какъв смисъл не съответстват. Пренабити ли са, какво са ти казали да направиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 8 Април, 2007 (Редактирано) Кофти работа. На един приятел така му седи мерцедеса. Продава го за 2 бона, но номера на мотора не съответства, и е неизползваем. Заядът ли се веднъж.......край. Ако пробваш в друг град, може и да минеш. Трябва ти само малко късмет. Чувал съм че в Петрич нещата били малко по така. Незнам обаче дали имат единна система, и дали отразяват подобни неща в нея. Редактирано 8 Април, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #4 Отговорено 9 Април, 2007 не може в друг град автомобилите се регистрират по местожителствопробваи да си набиеш на рамата номера от талона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #5 Отговорено 9 Април, 2007 тарси от някаде връски гаранция че няма да имаш проблем с регистрациата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 9 Април, 2007 в никакъв случай не го пренабивай, най много да го конфискуват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbull 0 #7 Отговорено 9 Април, 2007 Най лошото в тази държава е че под "дипломатично" повечето разбират ФИНАНСОВО. Със спорене дори и по цивилизован и законен ред пак рискуваш нещата да ти се проточат месеци, а в повечето случаи и години. Бюрокрацията е по силна от закона за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 9 Април, 2007 То и аз съм с подобен проблем...кола нов внос с оригиналните документи при подаване на молба за транзитни номера, се оказа 4е в БГ има ве4е регистрирана съ6тата кола със съ6тия номер на шасито.Предстои еспертиза и разни такива 6туротиипп Имам си ВТИ ама само на хартия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #9 Отговорено 9 Април, 2007 То и аз съм с подобен проблем...кола нов внос с оригиналните документи при подаване на молба за транзитни номера, се оказа 4е в БГ има ве4е регистрирана съ6тата кола със съ6тия номер на шасито.Предстои еспертиза и разни такива 6туротиипп Имам си ВТИ ама само на хартия Значи за това не показваш новия дзвер а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове