Guest Valâ„¢ #1 Публикувано 4 Септември, 2004 От известно време съм намислил да си купувам кола. И както може би се досещате, харесал съм си Honda Май ще е Civic, 5 генерация. Проблема е, че нямам идея какво да гледам на колата, като отида да я избирам. Ще ми е полезно да ми кажете и ориентировъчни цени, от къде е препоръчително да я купя и т.н... Знам, че може да не се сещам за "очевидни" неща, но - така е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shik_maina_trepe #2 Отговорено 5 Септември, 2004 Обади ми се ще се разберем/0899233404/ Моита е продавам!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Valâ„¢ #3 Отговорено 5 Септември, 2004 Е, аз не бързам все още :-) Предполагам поне след два месеца ще "пазарувам" а сега само изследвам... Но ще се радвам ако дадеш малко повече информация - колко искаш за твоята, на колко километра е, какъв двигател има, дали е на инвалид и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shik_maina_trepe #4 Отговорено 6 Септември, 2004 Не е на инвалид двигателя е на 154000 км. 1.4 16vВ момента е при бояджии ще и правят малко добавки след 2 седмици ше кача малко снимки да я видиш.За сега толкова!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #5 Отговорено 6 Септември, 2004 Val един съвет от мене прегледаи окачването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Valâ„¢ #6 Отговорено 6 Септември, 2004 Val един съвет от мене прегледаи окачването. Именно за такива неща питам :-) Значи, знам че трябва да прегледам окачването, тенекиите и т.н. Знам че има и една камара неща дето не знам че трябва да прегледам, ама примерно като гледам окачването - кое да му гледам? Предполагам, че питам за очевадни неща, ама като не съм виждал окачване? :-)Преди по discovery имаше едно предаване, където ходеха и избираха коли втора ръка на някакви хора. Съответно там показваха кое точно как изглежда и примерно ако една кола е претърпяла катастрофа се разбираше какво да гледаш. Или пък къде най-често изгниват ламарините на дадени марки и т.н. За съжаление рядко съм го "хващал", а не ми се трупа опит по "трудния" начин - като си купя кола, а после и намеря недостатъците.Надявам се, че се изразих правилно )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #7 Отговорено 7 Септември, 2004 ае пич,всеки монтьор за мах 20 лв ще ти я огледа професионално и ще ти спести много неприятности! като не разбираш толкова,кихни двайсетачка на професионалист и си готов! кво ся- ще откриваш топлата вода,или ще караш монтьорски курсове??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #8 Отговорено 7 Септември, 2004 ае пич,всеки монтьор за мах 20 лв ще ти я огледа професионално и ще ти спести много неприятности! като не разбираш толкова,кихни двайсетачка на професионалист и си готов! кво ся- ще откриваш топлата вода,или ще караш монтьорски курсове??? Абсолютно прав Аз също потдържам това мнение когато се гледа кола, дори и да си карал такава преди. Аз лично доста разпитвах преди да купя моята и с моята самоувереност това не попречи да влетя с двата крака. В последствие разбрах, че колата е продавана на друг човек на много по-ниска цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shik_maina_trepe #9 Отговорено 7 Септември, 2004 Да ве Майната е прав,но гледаи майстора да не се познава с продавача че ства мноо лошо иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #10 Отговорено 7 Септември, 2004 shik_maina_trepe е много прав.Не можеш да си представиш каква беля можеш да си отвориш ако е така.Могат да ти набутат такъв боклук че не можеш да си представиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове