manniakk 22 #1 Публикувано 6 Април, 2007 линк Заслужава ли си да си зема такива пружини?!? Проблемът ми е че съм с 16" джанти и гумите са на 45. При по голяма неравност задните гуми опират в калника. Имам 2 варианта. Твърди пружини или гума на 40. Вашият съвет? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #2 Отговорено 7 Април, 2007 (Редактирано) ми аз се замислям за пружини ма нещо не ми харесват цените дето ми ги казват , пък и колата ще е по стабилна , а няма ли да падне по ниско след смяната в момента съм с 195(50(15 и изпитвъм ужас от бг дупките , но пък не ми харесве че колата е доста височко и искам малко да легне п.п. а как вървят горе доло цените на пружините че ми искат по 350-400лв , а тея в ебай-я са доста евтини като погледнах сега Редактирано 7 Април, 2007 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #3 Отговорено 7 Април, 2007 Разбира се, че ще ти падне малко колата...ако те интересува колко....значи сега ако си вкарваш четирите пръста между гумата и калника, след смяната ще пъхаш само 1 поне при мен така стана Но колата, поне визуално, започва да изглежда доста по добре Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #4 Отговорено 7 Април, 2007 точно тия пружини надали си заслужават и са безопасни ... като сложиш само пружина ,без да настроиш амортисьора спрямо нея може да скапеш стабилността и със сигурност возията на колата ! но наистина ако вземеш такива регулиращи се по височина ще си решиш проблема със стърженето на гумата в калника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове