Jimmy 0 #1 Публикувано 26 Юли, 2017 (Редактирано) Здравейте, Трябва да разчистя малко пространство, имам следните неща: - Алтернатор от Civic мисля, че беше D15 - купих го за работещ, но никога не съм го монтирал и тествал - 30 лв. - Скоростна кутия - от D14Z2, преди време я подмених заради виещ лагер - за ремонт е или може да се ползва за части, като цяло работи - 30 лв. - Оригинален десен фар от Civic 6 gen 99' facelift, както може да се сетите - жълтее, има машинка за регулиране, която е със счупен корпус (сигурно може да се залепи и да се ползва) - 20 лв - Метален интейк от D15 - 20 лв. - Дясно огледало Civic 6 gen (без стъклото) - 5 лв. Ще опитам да кача снимки по-късно, за контакт 0882980228 - Георги. Частите са в София. Ето малко снимки, за алтернатора ще добавя по-късно. Редактирано 27 Юли, 2017 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #2 Отговорено 30 Юли, 2017 огледалото замина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #3 Отговорено 2 Август, 2017 без скоростната кутия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #4 Отговорено 3 Август, 2017 колектора е запазен, остават само фар и алтернатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #5 Отговорено 16 Август, 2017 остана само алтернатора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове