dantes 1 #1 Публикувано 6 Април, 2007 Някой може ли да ми каже ако си полирам всмукателни,изпускателни колектори и клапани на Д13B2 колко разлика ще усетя в ряза на колата,колко коня горе долу ще вдигна и как ще се отрази на разхода на гориво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #2 Отговорено 6 Април, 2007 Аз също се интересувам от това, някой ако знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #3 Отговорено 6 Април, 2007 Абе специално за всмукаетлния знам, че не е много хубаво да се полира или поне не да се прави гладък като стъкло, защото се получава обратен ефект.....ако греша нека по разбиращите да ме поправят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #4 Отговорено 6 Април, 2007 точно така си е за всмукателните щото се получават конденз и излишни обратни завихряния а за изходящите ефекта е за около 1000 км щото така или иначе пак си нагарят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #5 Отговорено 8 Април, 2007 Е значи никъв шанс за феновете с Д13-ки.Така ли да разбирам.Ужас Д15-ки ги правят баси изрудските,а една Д13-ка не може да се дигне и до 100коня .баси май.... ще трябва да се мисли нещо,щото и така май нема да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #6 Отговорено 8 Април, 2007 Въпроса е че не ми се искаше да си сменям двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #7 Отговорено 8 Април, 2007 вчера ходих да гледам една глава правена в шкода моторспорт кадето правят ВРЦтата и беше портната и полирана до огледално .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #8 Отговорено 9 Април, 2007 та ЗНАЧИ НА инжекция е хубавао да се полират колекторитеа на карбураторните мотори не е много удачно при тях е хубаво да са леко грапави може да си напаснеш колекторите към главата и да метнеш една 4-2-1 генерацика леко пилни главата и хубаво напасни клапаните към леглата със сигурност ще живне д13-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #9 Отговорено 13 Април, 2007 Много си прав за съжаление ама кво да се прави пусти мерак.Ще трябва да се помисли над въпроса.Хубавото е че поне има хора,които са готови винаги да помогнат,а това не е малко.1net благодаря ти за отговора.Въпроса ми опираше,че някак си не исках да сменям двигател,тъй като моя си е перфект и си е на 130 000км. което за хонда...вие знаете.Ама ще го мисля нещо.Благодаря ви и ще продължавам да дерзая.В крайна сметка ако се налага и мотор ще се сменя ама в много краен случай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове