Jump to content
dantes

Полиране на колектори и клапани

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже ако си полирам всмукателни,изпускателни колектори и клапани на Д13B2 колко разлика ще усетя в ряза на колата,колко коня горе долу ще вдигна и как ще се отрази на разхода на гориво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също се интересувам от това, някой ако знае :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе специално за всмукаетлния знам, че не е много хубаво да се полира или поне не да се прави гладък като стъкло, защото се получава обратен ефект.....ако греша нека по разбиращите да ме поправят :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно така си е за всмукателните щото се получават конденз и излишни обратни завихряния а за изходящите ефекта е за около 1000 км щото така или иначе пак си нагарят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е значи никъв шанс за феновете с Д13-ки.Така ли да разбирам.Ужас Д15-ки ги правят баси изрудските,а една Д13-ка не може да се дигне и до 100коня .баси май.... :) ще трябва да се мисли нещо,щото и така май нема да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е че не ми се искаше да си сменям двигателя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вчера ходих да гледам една глава правена в шкода моторспорт кадето правят ВРЦтата и беше портната и полирана до огледално ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

та ЗНАЧИ НА инжекция е хубавао да се полират колекторитеа на карбураторните мотори не е много удачно при тях е хубаво да са леко грапави може да си напаснеш колекторите към главата и да метнеш една 4-2-1 генерацика леко пилни главата и хубаво напасни клапаните към леглата със сигурност ще живне д13-ката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си прав за съжаление ама кво да се прави пусти мерак.Ще трябва да се помисли над въпроса.Хубавото е че поне има хора,които са готови винаги да помогнат,а това не е малко.1net благодаря ти за отговора.Въпроса ми опираше,че някак си не исках да сменям двигател,тъй като моя си е перфект и си е на 130 000км. което за хонда...вие знаете.Ама ще го мисля нещо.Благодаря ви и ще продължавам да дерзая.В крайна сметка ако се налага и мотор ще се сменя ама в много краен случай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...