Jump to content
Rust

Най-добрия Гумаджия

Recommended Posts

Баце, ти тука и мойта кола си снимал бе :D хехехеех .... всъщност сме съседи за тези , които се чудят откъде го измислих .По темата :Веднъж ходих аз при момчето , за което става въпрос , обаче за жалост беше събота или неделя и се оказа ,че не работи . Дънеше яка чалга , но иначе наистина човека много културно ми отвърна, че сега няма как да ми смени гумите понеже не работи.Следващия път ще го пробвам иначе :D обещавам .С техниката как е ? Каза ,че са ти криви джантите .... няма ли машина за изправяне ?Аз принципно съм доволен от автоцентър Радиал 2000 , клонът който се намира малко по-нагоре по същата улица . Вярно скъпо вземат , бавно работят , но по мое мнение качествено ....а и шефа им кара сивик 6 .... та сме се заговаряли , даже веднъж ми показваше там какво е вършил по неговия :D.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Можеш ли да пуснеш един линк от бгмапс? И аз съм от овча купел но нещо немога да се ориентирам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баце, ти тука и мойта кола си снимал бе :D хехехеех .... всъщност сме съседи за тези , които се чудят откъде го измислих .По темата :Веднъж ходих аз при момчето , за което става въпрос , обаче за жалост беше събота или неделя и се оказа ,че не работи . Дънеше яка чалга , но иначе наистина човека много културно ми отвърна, че сега няма как да ми смени гумите понеже не работи.Следващия път ще го пробвам иначе ;) обещавам .С техниката как е ? Каза ,че са ти криви джантите .... няма ли машина за изправяне ?Аз принципно съм доволен от автоцентър Радиал 2000 , клонът който се намира малко по-нагоре по същата улица . Вярно скъпо вземат , бавно работят , но по мое мнение качествено ....а и шефа им кара сивик 6 .... та сме се заговаряли , даже веднъж ми показваше там какво е вършил по неговия ;).

Има един стенд за баланс, и един за демонтаж. П.П.Като дам на зум, те виждам отново в кръчмата :D;) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

АААА Реклама :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

АААА Реклама :ph34r:

Не бе. Гумаджийницата не е моя. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vektor

Няма значение вече,сега видях датата.

Редактирано от vektor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...