Jump to content
Guest pe6ko

Kakvo Po-djavolite E ?!?

Recommended Posts

Guest pe6ko

Някой да знае какво е?Като карам Хонда-та без да давам газ се 4ува някакво стържене (като да натиснеш спирачка и да нямаш накладки) дясно предно колело (там аз го 4увам), но като подам газ стърженето изчезва. Смених гумата, и гледах накладките, всичко е ОК.Някакви идей?10х предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Има един метален предпазител зад диска може да е той :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

Колега ...Ти масло в скоростната кутия имаш ли ? ;))))По принцип ако е от кутията се чува и при отнемане на газта и при подаване на газта, но пък като натиснеш газта двигателя малко го заглушава и не го чуваш (виенето де)!Изчезва само когато си на свободна или ако подаваш газ толкова че да се движиш по инерция, тоест да не натоварваш трансмисията!Не казвам разбира се че е това, но не пречи да провериш !Стискам палци да не е ! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Едно пояснение: автомобила на колегата "pe6ko" е с Автоматична трансмисия :(, ако това има някакво значение де...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pe6ko

ДА автоматик е и има масло! ..п.с. Омбре новото ти лого на Хонда е мноого добро!!!!1 Като гледам май към теб съм се запътил ...... !! Само парици треБат!! На кредит вземаш ли ??? ;):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Има така да се каже шумов индикатор на накладките, който представлява една дебела пластина огъната и тя почва да стърже крещящо в диска като са за смяна но ако имаш такова нещо въобще. И предпазната ламарина за която спомена колегата също най - вероятно! Обаче на мен ми е стъргало така, чисто ново каре и ми разказа играта докато разбера кво е ? Е, 6 часа след слагането се строши та разбрах със сигурност , че е от него!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

На кредит вземаш ли

Бе ела да видим кво е.За това не ти трябват пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Ей това е "задругата на Хонда" ! :( А това ново лого къде мога да го видя? Май само аз не го знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

ново лого

май и аз не знам за кое лого става въпрос :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития