Jump to content

Recommended Posts

Здравейте!Отскоро съм си наумил да купя хонда и се поинтересувах, доколкото ми позволява времето.Харесах си като модел Civic `98-`99 (3 врати, хечбек).... с двигател, който из форума идентифицирах като D14A4. По обявите видях 5-6 точно такива, но докато се подготвям (събирам пари и т.н.) времето си минава и ми направи впечатление, че тези коли си стоят като актуални обяви вече 2-3 седмици.Въпросът ми е: Има ли нещо в този модел, което да не е наред генерално и въобще има ли някаква смислена причина тези коли, които поне на снимките "светят", да не се продават?Все пак на пазара има малко хонди и би трябвало да се продават като топъл хляб :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не няма аз съм със същата ама седан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Просто за хората, са им "скъпи частите", а и някои други марки са по-модерни :P !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Не колега , нямат никакви проблеми . Поне за 10тина годинки откак има наблюдения е така :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

аз карам една с д14а3. няма грешка, перфектна си е колата. Мотора е се едно вчера е излязла от завода (като изключим газовата модификация дет и направих)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е количката. Но има само един проблем - за доста кратко време 90 кончета ти идват в малко :) и почваш да искаш нещо по ...... VTI :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...