mussi 0 #1 Публикувано 1 Април, 2007 вазможно ли на д15Б2 да и се сложи injekcion,и да ли ште стане от 90на115кс? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #2 Отговорено 1 Април, 2007 ВИЖ ТУК http://www.psytronix.org/xo/modules/wfsect..._lang=bulgarian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 1 Април, 2007 вазможно ли на д15Б2 да и се сложи injekcion,и да ли ште стане от 90на115кс?115 не, но 105 може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mussi 0 #4 Отговорено 1 Април, 2007 ВИЖ ТУК http://www.psytronix.org/xo/modules/wfsect..._lang=bulgarianМного яко,моита е наи барза за сега ,в Старазагорско но искам още малко,някои продавали инжекцион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 1 Април, 2007 Хм най бърза в Старозагорско,смятай с инжекцията 6е ги ма4ка6 наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest morskija #6 Отговорено 1 Април, 2007 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ СЕ ПАЛИ ТОЛКОВА ДЕ МОЙТА Е Д15Б2 И ЗНАМ КОЛКО МОЖЕ СТОК ДВИГАТЕЛ И КОЛКО МОЖЕ ТАКЪВ ДЕТО СЕ РАЗВЪРТА НА 9000 ОБОРОТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 1 Април, 2007 Може 6е е веселба.Не са паля пи4 успокой топката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buzar_ivo #8 Отговорено 1 Април, 2007 вазможно ли на д15Б2 да и се сложи injekcion,и да ли ште стане от 90на115кс?Няма невъзможни неща ,стига желание да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwater #9 Отговорено 1 Април, 2007 вазможно ли на д15Б2 да и се сложи injekcion,и да ли ште стане от 90на115кс?Няма невъзможни неща ,стига желание да има и парички ,и парички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mussi #10 Отговорено 1 Април, 2007 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ СЕ ПАЛИ ТОЛКОВА ДЕ МОЙТА Е Д15Б2 И ЗНАМ КОЛКО МОЖЕ СТОК ДВИГАТЕЛ И КОЛКО МОЖЕ ТАКЪВ ДЕТО СЕ РАЗВЪРТА НА 9000 ОБОРОТА може да ги пробваме ако искаш,САМО КАЖИ КОГА И КЪДЕ ПЪК АКО ИСКАш КАЖИ ПЪРВО КАКВО СИ ПРАВИЛ ПО ТВОЙТА ДА ТИ КАЖА ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СЕ ПРОБВАш А! И МНОГО ПОЗДРАВИ НА АДАША ДИ ДЖЕЙ КРАСИ ОНЯ ДЕТО БАчКА В ПАВЕЛ БАНЯ АКО ГО ПОЗНАВАШ И НА ДИ ДЖЕЙ МУСИ СЪЩО АКО СИ ОТ КАЗАНЛЪК ДЕ АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ ти правил ли си нещо на твоита моита е обикновенна,ама уви,много варви оня ден бих 1-н в-тек124кс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwater #11 Отговорено 1 Април, 2007 е туй последното дето си го написал малко ме съмнява да биеш малкия витек има нещо гнило в тая работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest morskija #12 Отговорено 1 Април, 2007 (Редактирано) УТРЕ щИ Я СНИМАМ ПЪК ТИ САМ ПРЕЦЕНИ ДАЛИ ЛЪЖА щОТО АЗ ГОВОРЯ САМО С ФАКТИ Е НЕ СИ И ПОМИСЛЯМ ДА СЕ ПЪНА НА ДРАГИчА НАПРИМЕР ИЛИ НА НЯКОЯ 160-КА НО ПЪК НИщО НЕ МИ ПРЕчИ ДА ПРОБВАМ ДАВАМ ПРИМЕР ГОЛФ 1,8 GTI I KADET GSI ИМ КЪСАМ шОРТИТЕ ОщЕ НА СТАРТ А ПЪК ЗА ПОСЛЕ ДА НЕ ГОВОРИМ Редактирано 1 Април, 2007 от morskija Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #13 Отговорено 2 Април, 2007 УТРЕ щИ Я СНИМАМ ПЪК ТИ САМ ПРЕЦЕНИ ДАЛИ ЛЪЖА щОТО АЗ ГОВОРЯ САМО С ФАКТИ Е НЕ СИ И ПОМИСЛЯМ ДА СЕ ПЪНА НА ДРАГИчА НАПРИМЕР ИЛИ НА НЯКОЯ 160-КА НО ПЪК НИщО НЕ МИ ПРЕчИ ДА ПРОБВАМ ДАВАМ ПРИМЕР ГОЛФ 1,8 GTI I KADET GSI ИМ КЪСАМ шОРТИТЕ ОщЕ НА СТАРТ А ПЪК ЗА ПОСЛЕ ДА НЕ ГОВОРИМ Ами,значи ти е супер колата .....Ако може ,и не го пазиш в тайна,кажи какво си правил по нея,понеже тук има много хора с д15б2 и ще им е интересно,мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #14 Отговорено 2 Април, 2007 моля ви се ! спрете да късате ГСИ-та със сток д15б2 ,че пак ще настане военно положение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #15 Отговорено 2 Април, 2007 Айдее,тана пак боя Чакам първия опелджия да стреля направо на месо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #16 Отговорено 2 Април, 2007 моита е наи барза за сега ,в СтаразагорскоХмм...пич ти да не караш един черен хеч...идва един път на среща в СЗ ?!Прайхте некви стартове с ентусиастите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mussi 0 #17 Отговорено 2 Април, 2007 моита е наи барза за сега ,в СтаразагорскоХмм...пич ти да не караш един черен хеч...идва един път на среща в СЗ ?!Прайхте некви стартове с ентусиастите ! Да аз сам,ако е излязла някоя нова пак ще доида да ги пробваме!Кога е следващата сбирка да се видим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #18 Отговорено 2 Април, 2007 (Редактирано) Пичове, как сте с Warn-а Редактирано 2 Април, 2007 от johnyboy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #19 Отговорено 2 Април, 2007 Според тая табличка по-горе аз не трябва да вдигна повече от 177 км/ч, пък аз и пълня километража без проблем Що така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #20 Отговорено 2 Април, 2007 Според тая табличка по-горе аз не трябва да вдигна повече от 177 км/ч, пък аз и пълня километража без проблем Що така? Мда и аз това се чудя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #21 Отговорено 2 Април, 2007 Защото фабричните данни трябва да са достоверни дори при кофти условия .... Защото никой няма да се разсърди ако колата му е по-бърза ,за разлика от обратната ситуация....Защото си пълните километражите по нанадолнище ... Защото така им харесва на тия дето пишат книжките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #22 Отговорено 3 Април, 2007 и защото когато един двигател поработи 100К КМ мощността му се променя леко ако е здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #23 Отговорено 4 Април, 2007 ................ и защото не взимате впредвид % грешка при от4итане на километража. Цяла една тема имаше и се обсъждаше то4но това Спомям си колега беше писал че се е дърпал с Audi Coupe и след гонката, ония му казал че са се гонили до 180 а пича вика к'ви 180 бе ние и 140 не подминахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #24 Отговорено 4 Април, 2007 гледал бях едно филмче дето се обясняваше че с оглед на това да не се превишават ограниченията при 45 км/ч мерцедесите показвали 50 - демек дефазиран им е километража ,та подозирам че не само там е така а в аутобилд един брой преди няколко години който четох имаше тест на няква кола 100К км и колата в началото правеше 0-100 за 9.5 сек а накрая за 8.5 така че мисля че разработването на двигателя си е голяма работа ,а и обема се вдига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове