N_O_M_A_D 4 #1 Публикувано 1 Април, 2007 Ако сте се чудили кой е един от рибарите на кея и главен виновник в дрифтовете, гледайте това. Tokyo drift Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #2 Отговорено 1 Април, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #3 Отговорено 1 Април, 2007 въобще не съм се чудил Кеичи е велик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #4 Отговорено 2 Април, 2007 Ако сте се чудили кой е един от рибарите на кея и главен виновник в дрифтовете, гледайте това. Tokyo drift Е че питайте когото трябва за тия работи наистина бат' кеичи е мно'о добър И той прави и каскадите като порасна и изтъркам достаъчно гуми и аз ще стана като него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #5 Отговорено 2 Април, 2007 (Редактирано) И той прави и каскадите като порасна и изтъркам достаъчно гуми и аз ще стана като негоБая ориз ще трябва да изядеш за да се дръпнеш така. Редактирано 2 Април, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 2 Април, 2007 И той прави и каскадите като порасна и изтъркам достаъчно гуми и аз ще стана като негоБая ориз ще трябва да изядеш за да се дръпнеш така. Plastic surgery ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #7 Отговорено 2 Април, 2007 Няма две мнения..... велик е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #8 Отговорено 2 Април, 2007 Няма две мнения..... велик е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ð�ЛЕКС-БЕСÐ�ИЯ #9 Отговорено 4 Април, 2007 И той прави и каскадите като порасна и изтъркам достаъчно гуми и аз ще стана като негоБая ориз ще трябва да изядеш за да се дръпнеш така. Аз съм се дръпнал доста от ускорението на хондата ма няма лев за достатъчно тренировки тия карат докато имаизбледнеят спомените от детството Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове