lordross 0 #1 Публикувано 1 Април, 2007 Искам да ви разправям как ме изненадаха от Бултрако. Ходих в петък да си поръчвам ламбда сонда от тях, а те ме изненадаха с отстъпка. Така че да знаете всички има промоция от Бултрако -50% на части закупени в периода 31.03 - 07.03. Не знам за вас, но аз още утре отивам да си поръчам разни други дребни чарколяци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 1 Април, 2007 31.03 - 07.03?!?!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blackw 0 #3 Отговорено 1 Април, 2007 Дано да е вярно. В понеделник ще купувам филтър за купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 1 Април, 2007 И с промоцията, пак ще са на печалба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #5 Отговорено 1 Април, 2007 31.03 - 07.03?!?!?!Е така де до 07.04 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 1 Април, 2007 Дано да е вярно. В понеделник ще купувам филтър за купетопитай за цена на поленов филтър на купето за акорд купе 2000г, плийс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 1 Април, 2007 Искам да ви разправям как ме изненадаха от Бултрако. Ходих в петък да си поръчвам ламбда сонда от тях, а те ме изненадаха с отстъпка. Така че да знаете всички има промоция от Бултрако -50% на части закупени в периода 31.03 - 07.03. Не знам за вас, но аз още утре отивам да си поръчам разни други дребни чарколяци.Ама да не е първоаприлска,та като ида да питам и да ми се смеят хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #8 Отговорено 1 Април, 2007 Искам да ви разправям как ме изненадаха от Бултрако. Ходих в петък да си поръчвам ламбда сонда от тях, а те ме изненадаха с отстъпка. Така че да знаете всички има промоция от Бултрако -50% на части закупени в периода 31.03 - 07.03. Не знам за вас, но аз още утре отивам да си поръчам разни други дребни чарколяци. Ама да не е първоаприлска,та като ида да питам и да ми се смеят хората Айде честит ви 1ви април Извинявам се на всички засегнати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #9 Отговорено 1 Април, 2007 хехе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #10 Отговорено 1 Април, 2007 Днеска направо ме разбихте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #11 Отговорено 2 Април, 2007 Усетих те аз тебе ,ама пък успя да качиш половината форум на шейната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове