slavib 6 #1 Публикувано 3 Февруари, 2017 (Редактирано) Здравейте. Някой може ли да ми каже, къде в Пловдив има морги за японски автомобили, както и от къде може да се поръчват неоригинални части? Търся следното за Хонда Сивик 1999, Хечбек 1.4is 90 коня, 4 врати: Маска Предна броня Фарове Редактирано 3 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #2 Отговорено 3 Февруари, 2017 http://japanparts-bg.com/shparts.htm Я ПРОВЕРИ ТУКА ЗА НАЧАЛО Проверете тук, за начало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavib 6 #3 Отговорено 3 Февруари, 2017 (Редактирано) Извинете ме за глупавите въпроси, които ще задам, но тези части, от които се интересувам имат ли фейслифт? И другия въпрос е от коя година започва фейслифта на тази кола, която съм посочил в първия пост? Точният модел е MB2 iS , с 5 врати. И последно, ако колата е с десен волан, фаровете различни ли са от тази, с ляв волан? Редактирано 6 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavib 6 #4 Отговорено 5 Февруари, 2017 Благодаря много за отговорите. Моята наистина е феислифт, от 98 нататък. Остана ми да намеря броня и ляв фар, но имам затруднение с бронята. Не мога да открия точния парт номер, ако ще купувам нова броня. Предлагат ми за други модели. Моля, яко някой има система за справки, да ми провери кой точно е моят парт номер на бронята. Това е номерът ми на шасито - SHHMB2760XU103570 Двигателя е D14A8 - би трябвало да стават и тези брони от шасита , MB3, MB4, MB6, MB7. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове