Jump to content
Guest KOSTUMA

вьпрос относно салона

Recommended Posts

Guest KOSTUMA

някои да има идея дали има и ако има кьде обез6умяват салони 4е много ме дразнят разни дрьн4а6ти звуци от салона......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o©

някои да има идея дали има и ако има кьде обез6умяват салони 4е много ме дразнят разни дрьн4а6ти звуци от салона......

Свържи се с колегата Antony направи му една добра парична офертъ

и ако се навие дерзай иначе ето ти описание на Мисията Невъзможна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........верно е ужас ,особено по павираните улици,но поне знаем,че е от пластмасите по купето-не е нещо сериозно :rolleyes: ,а ако колегата Antony обади оферта ,май ще набере доста клиантела,все пак 5g RULEZ :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........верно е ужас ,особено по павираните улици,но поне знаем,че е от пластмасите по купето-не е нещо сериозно :) ,а ако колегата Antony обади оферта ,май ще набере доста клиантела,все пак 5g RULEZ :)
За литър бира съм готов на всичко. Описал съм доста подробно всичко в темата, но ако някой иска помощ...... :blink::rolleyes: Винаги съм готов да помогна. ;) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А по-бързото решение е: "УСИЛЕТЕ ЗВУКА" :):unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...