Jump to content
HoNdA fEn

Honda Civic Vs Rover 200

Recommended Posts

здравейте на всички.Значи аз съм попринцип луд фен на хонда.Скоро изкарах книжка и искам да си взема няква колица до към 4000.Много исках сивик 93г но като ходих по автокъщите забелязах и роувър 200 които беше 98 година 103коня за 4000.Знам че тези роувъри са с двигатели на хонда и много от частите са съвместими за хонда.Мисълта ми е знаете ли дали е надежна тази колица тъй като сивик добър за тия пари няма да си намера.Мерси много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rover-a е добър, но не е Honda. Аз бих предпочел сивика. Все пак е чистокръвна японка. Усещането при шофиране е съвсем различно. Ако си спортна натура, не се замисляй. Rover-a е за по-олегнали хора. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мисля че роувъра е по-бърз все пак 13 коня не са малко.а не съм чак толкова спортна натура. Иначе роувъра здрава ли е като кола?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аз мисля че роувъра е по-бърз все пак 13 коня не са малко.а не съм чак толкова спортна натура. Иначе роувъра здрава ли е като кола?

Роувър с двигател на Хонда ограничена серия 1995-96г.Окачването е на Хонда.А ако е с пластмасови бензинови колектори бягаи. Редактирано от bobo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси за инфото.а нещо по конкретно за модела 200 98 година с 1.4 16v мотора който е 103 коня.Добър ли е здрава ли е като кола?Питам защото в неделя съм на горубляне и трябва да реша до утре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho
Отговорено (Редактирано)

по-добре сериозно си помисли преди да си купиш кола за 4 бона от горубляне !!! като сметнеш колко й е транспорта до тука и колко си слагат отгоре тия от горубляне и го извадиш от общата цена ,може да се окаже че колата е купена за 150 евро и е закърпена колкото да те закара до нотариуса ... вземи си намери кола дето е карана тук за тия пари и ще си мнооого по доволен просто защото цената й е реална ... лично мнение де , нека колегите кажат дали е правилно :huh:

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси за инфото.а нещо по конкретно за модела 200 98 година с 1.4 16v мотора който е 103 коня.Добър ли е здрава ли е като кола?Питам защото в неделя съм на горубляне и трябва да реша до утре

Aко ще купуваш такава кола си вземи и 2,3 гарнитури за главата......ще ти трябват :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

споменатите 13 коня тичат в обратната посока :huh: с моя сивик 90кс съм го пробвал и няма шанс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

Моята е 94. и я купих за 4200лв. от автокъща във Варна след кратък пазарлък. Автомобилът ми е без петънце вътре и вън и е като нов, така че за 4000 ще си намериш без проблем. А за Ровър няма какво да говорим. Частите ги няма, скъпи са...абе поддържаш Хонда а пък караш Ровър ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

От друга страна се намират ефтини Ровъри от серията 400 с 2-литров двигател 136 коня, който е самолет.Расовите двигатели на Хонда са труднооткриваеми.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o©

...........роувър 200 които беше 98 година 103коня за 4000........

И аз съм виждал подобен и много му се чудих как може кола 98-ма

на 160 хил. и токова лъскава да е на такава цена е леко беше MG

и цената не беше 4 бона а беше към 8-9 ама за такава колица ето подобна

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

тези са след фейслифта и след 2000г до колкото си спомням, но нямат особена разлика де, водят се ровър 25, 45, 75

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не се колебай,аз имах същата алтернатива когато взимах мойта......До нея беше паркиран един такъв Роувър,ама наточен с джанти,спойлери общо взето хващаше окото.....Да,да ама НЕ :blink: !Нужно ми беше само едно кръгче-пълна БОЗА,не се подлъгвай :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя мотор дето си исал за него не е на Хонда,а може би на Алфа Ромео...по-старите ровър-и са с хонда мотори и то 1.6 само.този 1.4 е обърнат на обратно най-малкото и ремъците му са от пасажерската цена.няма нищо общо с хонда....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на алфа ромео е само стария 2.5ТД слаган на Ровър 825, останалите 1.1, 1.4, 1.6, 1.8 са си на Ровър, като се ползва рядко и 1.6 на хонда, но то си го пише на капака на клапаните ако е такъв :blink: иначе при големите бензинови мотори на ровър 600, 618, 620 и 623 се монтират 1.8 115кс, 2.0 116кс, 2.0 131кс и 2.3 160кс и те са само на хонда и там няма опасност да се сгреши в избора :rolleyes: това е до 2000г, след това се ползват доста двигатели на БМВ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...