pasala 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2016 (Редактирано) Здравейте колеги , направих леко почистване на мазето и имам малко неща за разчистване, частите са за сивик 5-та генерация При интерес: 0898 444 092 Александър или пишете на ваибърПредни дискове 2 бр. на 280мм в перфектно състояние без грам ръб ( 20лв. бр.)Предни дискове 2 бр. на 240мм с ръб има още малко хляб в тях ( 10лв. бр )Задни шенкели с главини 3-4 бр. мисля че бяха и биалетките стоят на тях но имат нужда от смяна на тампоните сниман е само единия шенкел понеже не ми се занимава да снимам другите, но при интерес бих направил снимки и на другите. ( 50лв. бр. )Феродо чисто ново ( 40лв. )Задни барабани на 181мм в перфектно състояние без ръб ( 20лв. бр.)Задни долни носачи имат нужда от нови тампони ( 10лв. бр. )Предни шенкели 2 бр. в перфектно състояние + главината ( 40лв. бр. )Лети джанти Dotz , 4х100 15ки 4 бр. гумите са леш, леки драскотини, не са пукани нито имат заварки имат нужда от освежаване и може би леко изправяне не съм ги проверявал ( 290лв. комплекта )Фарове в перфектно състояние ( 100лв. комплекта ) Километраж в перфектно състояние ( 25лв. бр ) Редактирано 28 Декември, 2016 от pasala Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pasala 0 #2 Отговорено 29 Декември, 2016 ъп! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pasala 0 #3 Отговорено 29 Декември, 2016 снимка на джантите за тези който питат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове