magirus 0 #1 Публикувано 6 Декември, 2016 Здарвейте, купих си наскоро хонда шатл 1,5 4х4 85г. с счупен торсион (преден).ако някой знае как и откъде да си намеря ,ще съм благодарен .така също чух че някъде ги били ремонтирали,но не знам къде.дали някой се е сблъсквал със такъв проблем,и как го е решил. благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
magirus 0 #2 Отговорено 27 Януари, 2017 Както вече писах, търся торсион за модела, в процес на търсенето купих два торсиона от модела, но 87год. и не пасват. Има разлика около 1-2 сантиметра(по-къси ). Ако някой търси такива за модела-продавам ги. Едит: има тема : http://forums.hondabg.com/index.php?s=d8bc26304a92ec733daa87b5d3e24f43&showforum=29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #3 Отговорено 9 Февруари, 2017 Колега, самия прът ли се е счупил? Я ми кажи, колко дълъг е този, който търсиш, че имам 2 броя от Сивик 3-та/CRX 1-ва ген и варианта да паснат е колкото и да не паснат . Туку виж ти излязал късмета . Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
magirus 0 #4 Отговорено 16 Февруари, 2017 (Редактирано) Да, самия прът се е счупил, не съм ги мерил. Утре ще ги измеря и ще пиша, благодаря за помощта. Редактирано 17 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
magirus 0 #5 Отговорено 21 Февруари, 2017 62 см. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #6 Отговорено 21 Февруари, 2017 Малко съм в провинция, но щом мога ще ги замеря и ще ти кажа, хубаво беше да видиш и дебелината при шлиците (в двата края на пръта, защото са различни). Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
magirus 0 #7 Отговорено 22 Февруари, 2017 (Редактирано) Ще ги проверя и тях. Редактирано 23 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
magirus 0 #8 Отговорено 28 Февруари, 2017 Не съм ги мерил колко са дебели, но ги преброих - 40 на бр. в единия край, другия е много ръждясъл, за да се разбере нещо по него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове