shwepes 1 #1 Публикувано 3 Ноември, 2016 (Редактирано) Трябва да разпродам нещата които стоят във нас понеже няма място вече..намирам се във гр.София и може да се свържете със мен на телефон 0889988275 или Лс. отговарям веднага!Карбонов интейк psw jdm whale pennis за b/d серия със силиконовата снадка към дросела, според сайта на производителя на заводска б серия мощноста се увеличава със 6.5к.с на колела.Аз не мога да ви го гарантирам това само знам че звучи много приятно!Понеже се води моторспорт част акумулатора пречи и трябва да бъде премахнат поне при мен беше така на сивик 4-та генерация вие може и да успеете без преправяне но да бъде взето предвид!Цена: 250лв.(за справка 370лв. нов без доставка от щатите) Алуминиев интейк K/N typhoon със K/N конусен филтър във що годе добро здраве последно изпран преди 3000к.м по интейка са били правени дупки за нитро и след това са затапени и имаше едно протъркано място което аз съм коригирал не си личи като е монтиран и не ефектира на работата му.Става за prelude аз го карах и на акорд но съм преместил акумулатор отново.Цена със филтър и снадка за дросела: 100лв. Конусен филтър със карбонова обвивка, чисто нов!Цена: 60лв.Комплект силиконови маркучи (червени) за сивик 4-та или Crx от комплекта липсва горния воден маркуч към радиатора и този под колектора всички други налични.Цена: 60лв.Hawk street performance серия накладки за honda accord 93-97 със 280мм. дискове чисто нови Цена: 70лв.Всмукателен колектор K20 type r без дросел и тн.Цена 80лв.Изпускателен колектор K20 type r. само колектор.Цена: 60лв.Джанти bbs rz 4x100 7J ET40 със бяла сърцевина и полиран борд и изцяло лакирани във добро състояние.Цена: 300лв. Редактирано 3 Ноември, 2016 от shwepes 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shwepes 1 #2 Отговорено 15 Ноември, 2016 Цените се коментират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shwepes 1 #3 Отговорено 13 Януари, 2017 Ъп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове