Jump to content
Guest Iltcho

за добавките в горивото

Recommended Posts

Guest Iltcho

Предложиха ми някаква универсална добавка за гориво, която е за 500 литра. Прочиствала цялата магистрала и горивопровод, както и карбуратора и резервоара (разбивала водата). Продукта е на Castrol и струва 22 лева в бензиностанция ЛУКОЙЛ. Мисълта ми е ще помогне ли това чудо или ще направи зверска беля??? :rolleyes::rolleyes::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_manolov

на4и преди да си зема хондата карах мицубиши колт та нешто ми даржеше некви никви обороти и едни пи4ове ме посаветваха да си сложа добавка в горивото та сложих си и си еба мамата два горивни филтара смених докато ми се оправи колата та така ти се преценяваи ,само не слагаи тая добавка на метален резервуар штото става ад под небето патил сам затова ти казвам ,ти кво реши за гумите бе пи4-PRELUD в4ера ти писах дали продаваш мишелините ?????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

ти кво реши за гумите бе пи4-PRELUD в4ера ти писах дали продаваш мишелините ?????

Не ги продавам само гумите бре човек, колко пъти да пиша!!!:rolleyes::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Пробвай на QMI. За 250литра, е но няма да имаш проблеми...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Пробвай на QMI. За 250литра, е но няма да имаш проблеми...

Kaде ги продават?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Само в софия/Дянабат май... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Само в софия/Дянабат май... :P

Лошо Гошо ....... ;) дапропътувам близо 225 км за една добавка, струваща 15 лв. ще изгоря бензин за около 35 .... Доста неизгодно. Мисля да пробвам тази добавка на Castrol на риск.Ако се наложи след това ще свалям резервоара да промивам няма начин. Така или иначе съм почнал с ремонтите, що да не направя всичко както му е реда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest karlkani

по-добре вземи и сложи добавка от специализирана в това фирма- най-добрите са Prestone и STP, първата е в жълти опаковки, а втората- в черни...продават се в шел, лукойл, омв..аз съм слагал Prestone за почистване на инжекторите, на тубичката пише че почиства дюзи, инж.,карб.,подобрява работата на двиг., увеличава мощността и намалява разхода.., за последното не усетих, понеже съм я карал в града, но поне не ми навреди с нищо, нямам проблеми...ако си с по бърза кола , може и да усетиш нещо в мощността, особено ако и сложиш и по висок октан..добавката се сипва на празен резервоар и после се долива с бензин до горе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

абе хора аз се 4удех някои знае ли някжи добавки за гориво но да ка4ват 4увствително мощоста

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Днес ходих да проверя цените. Е честно да ви кажа - очароваха ме.Сега остана по-трудното -> Избор на качествена. Попаднах на Редекс, STP, Castrol, Prestone (на която меджу другото пишеше made in japan :P незнам доколко да се доверявам) и някакъв Шел. Всичко варира от 12 до 27 лева. Незнам, но от мой приятел съм чувал за добавките, че при тях не най-скъпото е най-добро. Та какво ще ме посъветвате??? ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Редекс НЕ!Пробвай с тая на Кастрол. Може и СТП.Другите ги заеби.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

знам само за една коиато работи със сигорност това е на STP, голиама сребарна пластмасожа бутилка и я има в ОМВ, малко неприатна е цената 60 и несхто лева но работи с сигорност след като сам я ползвал наи лошата дуза беше на 89% ти сам си пави изводите. ползвай я и после си смени всички бензинови филтри.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

малко неприатна е цената 60 и несхто лева но работи с сигорност

Чакай бе за тез 60 лв ще си направя пълно почистване на системата, със все откачане на резервоара, разглабяне на бензиновата помпа, нов филтър, продухване на тръбите, на релсата със високо налягане, продухване на регулатора.За инжекционите най-доброто почистване е с тези българските перални дето ги продаваха за жълти стотинки - напълваш една ваничка с ацетон слагаш ги вътре и пускаш пералнята да вибрира. Един фен даже си беше направил някаква схемичка и им пускаше ток да щракат за да могат да се почистят добре от всякъде.Таз процедура със сигурност ще има по-голям ефект от някакви химии.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Чакай бе за тез 60 лв ще си направя пълно почистване на системата, със все откачане на резервоара, разглабяне на бензиновата помпа, нов филтър, продухване на тръбите, на релсата със високо налягане, продухване на регулатора.За инжекционите най-доброто почистване е с тези българските перални дето ги продаваха за жълти стотинки - напълваш една ваничка с ацетон слагаш ги вътре и пускаш пералнята да вибрира. Един фен даже си беше направил някаква схемичка и им пускаше ток да щракат за да могат да се почистят добре от всякъде.Таз процедура със сигурност ще има по-голям ефект от някакви химии.
КАДЕ ТУЙ БА МЪЖКИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

;) кви перални бре??? май имаш в предвид УЛТРАЗВУКОВА ВАНА??? ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Както и да е. Открих дълго търсения препарат който се нарича Carb Cleaner или нещо от сорта. Пробвахме го върху "опитното зайче" - ладата на един приятел. Неговия карбуратор не беше отварян от година ~ година и нещо. Пръскахме на загрял мотор няколко пъти.Резултатът = карбураторът отвърте грееше като нов, след като го отворихме да видиме резултатът от препарата. Следващия тест предстои на следващия "опитен плъх" - Ситроена на брат ми, който е каран продължение на последните 55 000 км само и единствено на газ (доказателство е липсващия резервоар и горивна помпа ;);) ;) ) Ако и неговия еднокамерен карбуратор лъсне като нов - пръскам и хондето. ;) А за почистване на вода от резервоара - по-добро от медицински спирт 95 % (0.60 лв за шишинце) НЯМА!!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Quiksilver

Аз ползвам такава добавка на Кастрол и съм доволен, никви проблеми нямям.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...