Honda143 0 #1 Публикувано 3 Септември, 2016 Приятели, преди бях написал една тема относно кое е по-добро между бензинката 1.4 и 1.8. Ходих до съседни градове, в Добрич нищо не намерих, и нормално, но във Варна намерих 2 сивика, от които само единия беше публикуван в Mobile-то. Единия беше 1.4, другия 1.8, поразгледах ги, поразпитах, реших 1.8 да взема, тоя 1.4 наистина е доста муден. Проблема обаче е, че във Варна сивика беше в окаяно състояние, личеше си че е каран от палачор, а цената не съответстваше на вида му- просто се отказах. Реших да се поразходя до София в обозримо бъдеще, ще отида до Горубляне, там се надявам, че ще намеря нещо на скопус. Имате ли някакви идеи, предложения къде да потърся? Питам във връзка с това, че не всички обяви ги има в мобайла или карсбг-то. 1.8 Сивика във Варна примерно го нямаше в интернет, а за София честно казано ми излиза само един 1.8 Сивик като обява.. за един сивик да бия 500 километра е безсмислено Надявам се в цяло Горубляне да не се продава само 1 сивик, който да ми привлича вниманието и нищо друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #2 Отговорено 3 Септември, 2016 (Редактирано) Здравей, аз си взех Сивик от Варна,и сега си патя с него. Ако можеш вземи си кола извън България,ще си по-доволен. Взимаш само бензин Редактирано 3 Септември, 2016 от i.iliev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове