Guest paRADOx #1 Публикувано 24 Март, 2007 (Редактирано) Ама така пък да ме кефят тея Хонди....поболял съм се. Трябва да се лекувам.Вижте това клипче, и ми кажете не Ви ли кефи камерата отвътре, и движението на стрелките към '+' безкрайност! Civic Tsi Редактирано 24 Март, 2007 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 24 Март, 2007 Самплет. Аз съм пристрастен относно 5-тата генерация такаче 5 gen rulez Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #3 Отговорено 24 Март, 2007 Самплет. Аз съм пристрастен относно 5-тата генерация такаче 5 gen rulez И аз съм "ЗА" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #4 Отговорено 29 Март, 2007 Civic Tsi Обърнахте ли внимание на момента когато го даваха как ускорява до 200 км/ч и се видя че километража е разграфен до ...........280 км/ч Уау а само как набираше до 200 просто не е истина, толкова е мощен че двигателя въобще неосеща тежеста на купето и се рязга все едно е на място а то всъщност е в движение, моята дори и на място не може така да си движи стрелката в оборотомера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове