Jump to content
Guest Iltcho

карета на прелюд 3-та генерация

Recommended Posts

Guest Iltcho

Здравейте. При ляв завой и леко ускоряване в него се чува леко причукване. Мисля че е каре (съвсем вероятно с моето каране да е това). Най интересното е, че при плътен завой (пълно навит волан) тракането е значително по-малко. Интересува ме дали е каре или нещо друго. Тракането е съвсем леко доловимо, но все пак си го има. Как да диагностицирам дали е това, или е някаква друга повреда??? :cool::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

за карета аз знам че се тестват -от място навиваш пълен ляв (а после и десен) и тръгваш с малко повече гастова го правиш и на заден ходи трябва да ти се чуват а ако ти се чуват и по време на движение ... тогава си бая за смяна :D но мисля че ако не се чува от място а се чува в движение значи е нещо другоPS абе я ходи първо на УНГ доктор да ти прегледа ушите да не е от тях :P:P:rolleyes: МАЙТАП ИЛИНЕ НЕ СЕ ОБИЖДАЙ :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

PS абе я ходи първо на УНГ доктор да ти прегледа ушите да не е от тях :P:P:P МАЙТАП ИЛИНЕ НЕ СЕ ОБИЖДАЙ :rolleyes:

:P:P:D:D Мерси че внесе малко приятна весела нотка в днешния ми ден. Колкото до карето - лопа си мамицата му :rolleyes: и това е. Днес и един приятел го чу. На завой няма какво друго да чука така ... В движение има това причукване, когато направя ляв завой. Клизмата тук е, че при плътен завой го няма а го има само, когато волана е навит на около оборот :P Общо взето съм направо от дузпа в тъч както се казва, а не смея да я карам вече при врачанските майстори, така че май на заплата ще се видим с Омбре ... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

колеги, намерих повредата и съм на път за отстраняването и. Маншона е станал на парчета и ако продължавам да карам така ще му е :rolleyes: мамата на карето. Моля ви дайте съвет къде да отида да проверя в софия или евентуални цени.Благодаря ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

маншон си купих от един магазин за японски части в софия на канала мисля че струваше 10лв. без грес (= 2лв. във всеки магазин)ама мисля че няма смисъл да идваш до софия за 1 маншон :rolleyes:те навсякаде са еднакви така че от там си вземи и там си го смени мисля че не е голяма философия за някой който се занимава с коли - няма кво да се притеснявашааа, и да си кажа с моя скромен опит с колите = 0 :rolleyes: неможе да ти трака от маншон все пак това е гума а тя не трака :D ама май на много умен почнах да се права така че спирам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

неможе да ти трака от маншон все пак това е гума а тя не трака :P ама май на много умен почнах да се права така че спирам

Трака, че карето е останало без смазка вътре. Колкото до намиране на маншоните - прескачат се във Враца за прелюд даба :P:D:rolleyes::rolleyes::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...