snickersy 3 #1 Публикувано 29 Юли, 2016 (Редактирано) Здравейте колеги! Имам Сивик 5-та ген хеч, Д13-ка. Рейката е разбита и имам следния въпрос - как мога да разбера дали е читава рейката, която ще купувам, защото ще е втора ръка. Няма как да я сложа и тогава да проверя. Просто да питам, така както ми е в ръцете дали мога да разбера в какво състояние е! Благодаря предварително! Редактирано 29 Юли, 2016 от snickersy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 29 Юли, 2016 Май няма как да я разбереш без да я качиш.И аз си купих 2-ра ръка и се оказа че тече много.И си рециклирах моята.По добре си рециклирай твоята. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snickersy 3 #3 Отговорено 29 Юли, 2016 (Редактирано) Да по принцип това е другата опция, но взимам частите 2-ра ръка от, да кажем доказан източник, и се надявам да е запазена, но все пак би трябвало да може да се разбере в какво състояние е въпросната рейка на място. Благодаря за отговора колега Янушев. Ако някой може да сподели нещо друго, наистина ще е от полза! Редактирано 29 Юли, 2016 от snickersy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #4 Отговорено 30 Юли, 2016 М/у другото 140лв. ми излезна рециклирането в Пловдив.А ако знаеш колко пари дадох преди това за масло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snickersy 3 #5 Отговорено 30 Юли, 2016 (Редактирано) 140лв изобщо не е зле. Къде я направи и остана ли доволен? А и за колко време ти я направиха? Редактирано 30 Юли, 2016 от snickersy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #6 Отговорено 30 Юли, 2016 На рогошко шосе.След Пловдивския панаир.Човека се казва Божидар 0888702162. За около 3-4 дни беше готова.За сега съм доволен (все пак съм я карал около 1000км,след смяната) , но сега не тропа и не тече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snickersy 3 #7 Отговорено 1 Август, 2016 Благодаря ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове