Jump to content
Guest pitbuls

чукане от пред под краката на шофиора

Recommended Posts

Guest pitbuls

пичове,като минавам през дупки и особено ако сам с 1,2 човека о6те и се чува някво 4укане отпред под купето,имам чувството че ме удря не6то отдоло под краката.дали се далжи на разбти тампони кам купето или кво може да е.ако са тампони колко броя са,2 ли са ,и кжи пари струват?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

не е задължително да са селенови втулки, може да са изтървали амортисьори. закараи я в сервиз преди да влагаш пари в части който може да не ти трябват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пичове,като минавам през дупки и особено ако сам с 1,2 човека о6те и се чува някво 4укане отпред под купето,имам чувството че ме удря не6то отдоло под краката.дали се далжи на разбти тампони кам купето или кво може да е.ако са тампони колко броя са,2 ли са ,и кжи пари струват?

Ако е при натоеарена кола са горни тампони. Втулки не троат а скърцат, ако тропат значи, че носа4а ти бие в шасито, но това ще го има само при спиране и потегляне.

Ако е при натоеарена кола са горни тампони. Втулки не троат а скърцат, ако тропат значи, че носа4а ти бие в шасито, но това ще го има само при спиране и потегляне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...