vucata 3 #1 Публикувано 20 Юни, 2016 Здравейте. Наскоро се сдобих с Хонда Акорд 2.0 147 коня, 2000година. Колата е виолетова перла като цвят. Вътре е със всички екстри, кожа, шибедах, ел. пакет, ел. седалка, подгравяне на седалките и огледалата, климатроник, абе всичко както си му е реда. Колата е в ужасно състояние. Вчера я изпрах от-до, днес купих друг кожен салон, и сега ще се мъча да направя и двете седалки електрически, тъй като дяснат шина става само от дясната страна. Взех и масло с филтрите и утре му идва и на него реда. За сега започва да добива вид от вътре. Външния вид е зле, колата е градушкова, има и заден десен панел за боя , но ше я търкам цялата скоро, ще се издърпа градушката и ще я боядисам. Важното е, че по мотор и скорости няма какво да се прави, както и ръжда. За сега единственото нещо което ми къса нервите е датчика на скоростта. Не работи, тоест работи когато си поиска,но няма да го бавя. Снимки на мръсното нямам, защото беше страшно просто. Утре ше я наснимам хубаво да я разгледате. Това е в общи линии. Колата ми харесва много, върви много добре, от 40км/ч наема на пета предавка веднага, без да се замисли. Абе Хонда! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vucata 3 #2 Отговорено 22 Юни, 2016 Сменено е маслото, датчика за скоростта го оправих, че беше изгнило едното краче на буксата. Смених само шофьорската седалка за сега, с тази от колата с десен волан. За момента няма да имам подгрев и ел. регулиране, но скоро ще направя и двете седалки електрически, само да оправя моята шина, че едната тръбичка от долу е счупена и ще трябва да се заиграя със заварките. Скоро я почвам на шкурките и да влиза за боя до края на Юли месец тази година. Снимки тези дни, че не ми остава време да ги качвам от телефона..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове