www.spirit 338 #1 Публикувано 25 Май, 2016 Здравейте колеги, продавам някой ненужни за мен неща, че вече много време стоят и събират прах. 1: Вал с кобилици от d16Y8, купени са от форума и са в точно същото състояние както съм ги получил, защото се отказах да си развалям икономика. Би трябвало да пасват идеално на главата на D15z6 за да се направи мини-ми. Цена: 130 лв. 2: Чисто нова раздвижна ролка VMS за D серия, само съм я слагал на вала да видя дали пасва, с оригинална шпонка Honda, неразопакована. Продават се по същата причина. Цена: 120 лв 3: Оригиналните стокови пружини от ЕК3, d15z6 6-та хеч, ако имат разлика с другите модели. Цена: предни/ задни по 30 лв, и предни и задни 50 лв. 4: Регулируеми пружини (койловъри), мисля че стават и за 5-та и 6-та ген било то хеч, седан или купе. Сини на цвят и доста корави. Пасват на оригиналните амортисьори, би трябвало да пасват и на спортни. Вървят си комплект с ключовете за регулиране и горните.. не знам шапки ли са, тампони ли са, какво се водят, които се слагат над пружината !.? Трябват само няколко О-пръстена за да се оплътни луфта между амортисьора и шайбата за реглаж, ще пратя един за мостра, че другите са отишли. Карал съм ги 3 години, но не мисля че са омекнали Резбите на шайбите са идеални На снимката колата отзад е свалена на макс, ако се махнат шайбите ще свали още, а отпред има още 1 см + за сваляне. Цена: 150 лв 5: Калобрани за Civic 6-та хеч, мисля че предните стават и за купе и седан, но не и задните. Три години са били на колата, но само задните, че предните като ги сложих останаха 2 см до земята и ги свалих веднага. В същото състояние са както когато ги взех, визирам забележките. Продават се само комплект. Цена: 90 лв 6: Стокова тръба за студен въздух от d15z6, тази която се слага на дросела, съжалявам ако си има друго наименование, просто не съм запознат Цена: 30 лв. 7: Стоков лост за скоростите. Сложих си шорт шифтър отдавна и за това не ми трябва, иначе е перфектен. Цена: 10 лв. Някой цени подлежат на коментар, питайте За контакти предпочитам на Лично съобщение, но може и по тел.: 0878-836-202, Благой Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #2 Отговорено 27 Юни, 2016 Всичко с по 10 лв. на доло, лоста за скоростите с 5 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3 Отговорено 30 Юни, 2016 Койловете отидоха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #4 Отговорено 2 Септември, 2016 Тръбата за студения въздух отиде да смуче морски въздух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sekul 0 #5 Отговорено 22 Декември, 2016 Привет колега да попитам за вала и кобилиците ако стоят ги купувам ако ли не късмет и весели празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #6 Отговорено 4 Май, 2018 Останаха : 1: Ролката - 110 лв 2:Калобрани 4 бр. - 75 лв 3: Лоста за скоростите - 5 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове