ti6o 1 #1 Публикувано 20 Март, 2007 (Редактирано) някой да ми каже, ако може. Редактирано 20 Март, 2007 от ti6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 20 Март, 2007 (Редактирано) да ама там са дебели много.Тишо,срещу вас от другата страна на бул.България има едни магазини за мотори и части за мотори.от скоро има и за коли до тях.там продават К&Н-и и са на по-добри цени от Импас 56 ако не се лъжа.провери ги зьа всеки случай.аз вече питах за универсалниа им коничен(външен) филтър-150лв.....или беше 120лв... Редактирано 20 Март, 2007 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #3 Отговорено 20 Март, 2007 Нишава е улицата и магазините са точно след като завиеш от бул.България отляво.Не можеш да ги пропуснеш. И аз съм чувал че там е най-евтино. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 20 Март, 2007 Нишава е улицата и магазините са точно след като завиеш от бул.България отляво.Не можеш да ги пропуснеш. И аз съм чувал че там е най-евтино.Нишава има две страни в квартал Белите Брези и Стрелбище , в Белите Брези е между Дойран и бул. България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #5 Отговорено 20 Март, 2007 Магазина е от страната на Стрелбище. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #6 Отговорено 20 Март, 2007 Магазина е от страната на Стрелбище.Да сетих се, тоя пича с еклипса, преди имаше Рактив само, но ще провера утре, мерси, че верно тия от Импас бая са скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове